Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι νέες αλλαγές δημιουργούν μια πιο αθλητική και ξεχωριστή εμφάνιση.

Στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει η μεγάλη αεροτομή.

Το νέο Jimny γίνεται funky

2/1/2019

Ο οίκος Wald Ιnternational μέσα στις γιορτές βελτιώνει το μικρό Ιαπωνικό SUV και του χαρίζει πιο αθλητική και ξεχωριστή εμφάνιση. Δείτε τις αλλαγές.

Μπορεί το Suzuki Jimny να παρουσιάστηκε μόλις πριν λίγους μήνες αλλά διάφοροι βελτιωτικοί οίκοι έχουν ήδη παρουσιάσει τα πακέτα τους για το niche μικρό ιαπωνικό SUV που έχει γίνει γνωστό για τις ικανότητές του στις off-road διαδρομές.

Πολλές aftermarket εταιρείες έχουν προσπαθήσει να κάνουν το Jimny να μοιάσει με μεγαλύτερα SUV ίδιου τύπου, όπως η Mercedes G-Class και το Land Rover Defender, ωστόσο o oίκος Wald International θέλησε να επικεντρωθεί στην εξωτερική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, εξόπλισε το νέο Jimny με νέο καπό στον οποίο ενσωματώνονται δύο αεραγωγοί, καινούριος πιο μεγάλος εμπρός προφυλακτήρας φώτα LED, επιπλέον φωτιστικά σώματα στην οροφή και μια μικρή αεροτομή στην οροφή. Σε σχέση με το εργοστασιακό Jimny, ο οίκος αύξησε την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος ενώ το εξόπλισε και με νέους τροχούς με κόκκινο φινίρισμα σε συνδυασμό με ειδικά off-road ελαστικά.

Πληροφορίες σχετικά με την τιμή δεν έχουν ανακοινωθεί. Το πακέτο θα λανσαριστεί πρώτα στην Ιαπωνία και αν κριθεί επιτυχημένο στον τομέα των πωλήσεων θα προσφερθεί και σε άλλες αγορές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις