Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην πρόταση του Sweeney συναντούμε την γνώριμη μαύρη γρίλια της μάρκας.

Είναι αυτό το νέο Μazda RX7?

27/2/2019

Οι απανταχού λατρείς του συγκεκριμένου μοντέλου, μπορούν πλέον να ξεκινήσουν τα όνειρα! Είσαι ένας από αυτούς?

Το Mazda RX7 έγραψε την δική του ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης και απέκτησε πολλούς φανατικούς φίλους που θα ήθελαν πολύ να δουν κάποιον διάδοχο με wankel κινητήρα και παρόμοια φινετσάτη και σπορ σχεδίαση.

Από την πλευρά του, ο ψηφιακός σχεδιαστής Sean Sweeney παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Mazda RX7 σήμερα συνδυάζοντας κάποια στοιχεία από την τότε πολύ ελκυστική του εμφάνιση με την Kodo σχεδιαστική γλώσσα που έχει λανσάρει σε όλα τα νέα της μοντέλα. Συγκεκριμένα, στην πρόταση του Sweeney συναντούμε την γνώριμη μαύρη γρίλια της μάρκας, φωτιστικά σώματα εμπνευσμένα από το νέο Mazda3 αλλά και μυώδεις και μεγάλες επιφάνειες. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι εμπνευσμένα από το RX7 ενώ οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης ολοκληρώνουν το σπορ παρουσιαστικό του σχεδίου.

Πόσες είναι οι πιθανότητες να δούμε ένα νέο Mazda RX7 με wankel κινητήρα στις μέρες μας; O ροτοράτος κινητήρας είναι απίθανο να επιστρέψει ως κύρια πηγή ισχύος στη Μazda, ενώ όσον αφορά το μοντέλο, μέχρι στιγμής η μάρκα δεν έχει αφήσει να εννοηθεί πως «ψάχνεται» να κατασκευάσει ένα τέτοιο σπορ μοντέλο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις