Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ψηφιακή εικόνα για το facelift Α4.

Το Α4 θα εκμοντερνιστεί περισσότερο στην εξωτερική του εμφάνιση.

Έτσι θα είναι το νέο facelift Audi A4?

31/1/2019

Κατασκοπικές φωτογραφίες μας προετοιμάζουν για την facelift A4 όπως μας ενημερώνει ξένο μέσο ενημέρωσης.

H Αudi αποφάσισε να προσφέρει μια εκλεπτισμένη facelift έκδοση Α4, ωστόσο ήδη έχουν έρθει στο φως πληροφορίες πως η μάρκα ετοιμάζει και ένα δεύτερο, αυτή την φορά πιο εκτενές, φρεσκάρισμα στο premium σεντάν. 

Στο πρώτο facelift, το Α4 υιοθέτησε νέους προφυλακτήρες με διαφορετικούς αεραγωγούς, νέα σχεδίαση στους τροχούς, οι οποίοι προσφέρονται από 16 έως 19 ίντσες, και μερικώς διαφοροποιημένη γρίλια, με την Audi να ισχυρίζεται πως οι αλλαγές αυτές δίνουν στα δύο μοντέλα μεγαλύτερο δυναμισμό και σπορτίφ χαρακτήρα. Και στο πίσω μέρος, οι αλλαγές ήταν μικρές και περιελάμβαναν νέο πίσω προφυλακτήρα και τραπεζοειδείς αντί για στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται στο φως διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες για το τι νέο ετοιμάζει η μάρκα και με βάση αυτές, το σάιτ kolesa.ru παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το σεντάν μετά το δεύτερο φρεσκάρισμά του. Το Α4 θα εκμοντερνιστεί περισσότερο στην εξωτερική του εμφάνιση, υιοθετώντας στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, τα A6 και Α8. Σημαντικές είναι οι διαφορές στον πρόβολο και συγκεκριμένα στα φωτιστικά σώματα, στο καπό αλλά και στο πίσω μέρος, όπου το μάτι πέφτει πάνω στα τραπεζοειδούς σχήματος χρωμιωμένες απολήξεις.

Πολύ πιο πλούσιος θα είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του ανανεωμένου μοντέλου. Το Α4 θα προσφέρεται με τρεις οθόνες, μια 12,3 ιντσών Virtual Cockpit για τον πίνακα οργάνων, μία 8,8 ιντσών (ή 10,1 ιντσών προαιρετικά) για το σύστημα infotainment και μια τρίτη 8,6 ιντσών χαμηλά στην κεντρική κονσόλα.

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις