Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδίασης της Hyundai σε συνεργασία με το Istituto Europeo di Design (IED) που εδρεύει στο Τορίνο, σχεδίασαν ένα νέο concept το οποίο ονόμασαν Kite.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα.

Νέο ηλεκτρικό concept της Hyundai

Διαβάστηκε από 1092 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2018

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδίασης της Hyundai σε συνεργασία με το Istituto Europeo di Design (IED) που εδρεύει στο Τορίνο, σχεδίασαν ένα νέο concept το οποίο ονόμασαν Kite.

 
   
Το συγκεκριμένο πρωτότυπο το οποίο θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο ενός έργου διδακτορικής διατριβής για το πρόγραμμα Master in Transportation Design και αποτελεί δημιούργημα 15 φοιτητών από πολλές διαφορετικές χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιταλία, το Μεξικό, η Μεγάλη Βρετανία και η Νότια Κορέα.
 
Το ιδιαίτερο αυτό πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί επισήμως στις 6 Μαρτίου, όπως μπορούμε να δούμε μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο επιβάτες και δεν είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο, αλλά ένα Buggy, το οποίο έχει μήκος 3745 χιλιοστά, πλάτος 2235 χιλιοστά και ύψος 1455 χιλιοστά, με μεταξόνιο που εκτείνεται στα 2580 χιλιοστά.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο βλέπουμε στο σχέδιο το Kite να στερείται οροφής και παρμπρίζ, ενώ διά της απουσίας τους «λάμπουν» και οι πόρτες , ωστόσο το ED επιβεβαίωσε επίσης θα διαθέτει τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό κινητήρα.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρόλο που το IED έχει παρουσιάσει πολυάριθμα τέτοια πρωτότυπα και στο παρελθόν, αναφέρει πως αυτό το concept είναι το «παραπάνω βήμα» καθώς έχει σχεδιαστεί ένα κανονικό εσωτερικό ενώ τέλος διαθέτει και ένα κιβώτιο ταχυτήτων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Gruppo Sila.

Tags: HYUNDAI
 
   

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων