Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο πακέτο TechArt GT κάνει την Porsche Panamera ευρύτερη κατά περίπου 80 χιλ.

Το νέο σώμα της Panamera από την TechArt.

Το νέο ευρύτερο σώμα της Panamera

10/11/2017

Για μερικούς ανθρώπους η αγορά ενός ακριβού γρήγορου αυτοκινήτου, όπως η Porsche Panamera δεν σηματοδοτεί την απόλυτη ικανοποίηση τους, θεωρώντας πως το μοντέλο που έχουν στα χέρια τους μπορεί να γίνει δέκτης βελτιώσεων.

Αυτή την κατηγορία ανθρώπων φαίνεται σκέφτηκε η TechArt, η οποία προσφέρει ένα νέο πακέτο βελτιώσεων «TechArt GT» για τους ιδιοκτήτες της Porsche Panamera.
 
Ξεκινώντας από το αεροδυναμικό πακέτο που προσφέρει η εταιρεία για το αμάξωμά του γερμανικού μοντέλου, αυτό περιλαμβάνει εμπρός, πίσω και πλαϊνές ποδιές, ένα ενσωματωμένο σπλίτερ στο μπροστά μέρος, ενώ αεροδυναμικό διαχύτη στο οπίσθιο μέρος και μία αεροτομή.

Από κει και πέρα υπάρχουν ακόμα μαύρες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών οι οποίες φέρουν μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία και μας επιτρέπουν να δούμε τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό παρόλο που δεν υπάρχουν εικόνες, η βελτιωτική εταιρεία προσφέρει επιλογές από δέρμα Alcantara, ενώ δεν λείπουν και τα επιπλέον χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν στοιχεία από ίνες άνθρακα αλλά και ένα μικρότερο σπορ τιμόνι (TechArt Type-7).
 
Τέλος να σημειώσουμε πως συνολικά το πακέτο TechArt GT κάνει την Porsche Panamera ευρύτερη κατά περίπου 80 χιλ.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις