Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα έκδοση του Fiat 500X παρουσίασε η ιταλική μάρκα συστήνοντάς μας το 500X Adventurer.

Ιδού το νέο Fiat 500X Adventurer

12/6/2018

Μία νέα έκδοση του Fiat 500X παρουσίασε η ιταλική μάρκα συστήνοντάς μας το 500X Adventurer.

Το «περιπετειώδες» 500 Χ βασίζεται πάνω στο 500X Trekking, προσφέροντας ουσιαστικά κάποια επιπλέον εξωτερικά χαρακτηριστικά όπως είναι οι μαύρες ράγες οροφής, τα πορτοκαλί καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών, αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Επιπλέον η νέα έκδοση περιλαμβάνει και κάποια διακοσμητικά χαρακτηριστικά, όπως τα πορτοκαλί γραφικά το κάτω μέρος των θυρών.
 
Αναφορικά με το εσωτερικό, η Fiat δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες, ωστόσο η έκδοση Adventurer  παραμένει σχεδόν αμετακίνητη σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, έχοντας επιπλέον πατάκια παντός καιρού και αποσπώμενο πάτωμα πορτμπαγκάζ.
 
Το Fiat 500X Adventurer Edition θα διατίθεται αποκλειστικά σε τέσσερα χρώματα (λευκό, μαύρο, γκρι και μία απόχρωση στο χρώμα του γραφίτη), το οποία οι πελάτες θα μπορούν να τα συνδυάσουν με μαύρο ή καφέ εσωτερικό.
 
Το μοντέλο θα κάνει την είσοδό τους στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με κόστος 24.630 δολάρια (περίπου 21.000 ευρώ), ενώ σε ότι αφορά τη μονάδα ισχύος αυτή θα είναι ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.4 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 182 ίππους και 237 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις