Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρώτο τους αυτοκίνητο: McLaren 720S Ride-On (+video)

28/6/2019

Ήχοι και μοτέρ σαν το κανονικό supercar. Ένα πιστό αντίγραφο της McLaren 720S, ηλεκτροκίνητο και σε μικρή κλίμακα κατασκεύασε η εταιρεία. Η χαρά του petrolhead γονιού!

Η πολυβραβευμένη McLaren 720S θα είναι τώρα διαθέσιμη και για τους μικρούς της φίλους μέσω ενός νέου παιχνιδιού. Το νέο, επίσημα εγκεκριμένο, όχημα McLaren 720S «Ride-On» έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιδικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του McLaren P1TM «Ride-On».



Το νέο αυτοκίνητο «Ride-On» μεταφέρει το συναίσθημα της McLaren και στα νέα παιδία που μπορούν τώρα να το οδηγήσουν σε μια γκάμα χρωμάτων (Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White, Saros Grey). Αργότερα, θα γίνει διαθέσιμη και η θρυλική Papaya Spark βαφή. Οι ομοιότητες μεταξύ του παιχνιδιού και του πραγματικού αυτοκινήτου είναι μεγάλες χάρη στην παρουσία των λειτουργικών θυρών σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες ανθρακονήματος και την πανομοιότυπη σχεδίαση που υιοθετεί.

Όπως η McLaren P1TM «Ride-On», έτσι και η McLaren 720S «Ride-On» ζωντανεύει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που λειτουργεί με ένα πεντάλ γκαζιού, ενώ έχουν προστεθεί τεχνητοί ήχοι από κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το "αυτοκινητάκι" θα προσφέρεται και με τηλεχειρισμό ώστε να μπορούν οι γονείς να έχουν τον έλεγχο του. Στην οθόνη υπάρχει επίσης ένα μικρό σύστημα infotainment με πολλά κουμπιά για όλες τις διαφορετικές λειτουργίες του. Το παιδί θα μπορεί εύκολα να ακούσει μουσική ή να δει κάποια μικρού μήκους ταινία συνδέοντας κάποιο κινητό ή tablet στην υποδοχή USB.



H τιμή της μικρής 720S ξεκινά από 315 λίρες Αγγλίας (350 ευρώ) με την McLaren να κάνει λόγο πως όσοι επιθυμούν να την αποκτήσουν θα πρέπει να βιαστούν αφού η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη.

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε ο ευτυχής κάτοχος (έστω και μιας "μινι") McLaren
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις