Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο πρωτότυπο θα είναι προεπισκόπηση ενός μελλοντικού οχήματος παραγωγής που θα διατίθεται με ηλεκτρικούς και υβριδικούς κινητήρες.

Το sport concept του Infiniti Qs Inspiration

11/4/2019

Tο ντεμπούτο του ως ηλεκτρικό σπορ μοντέλο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, θα κάνει το Infiniti Qs Inspiration concept στις 16 Απριλίου, αλλά εμείς σου δίνουμε από τώρα όλες τις πληροφορίες..

Όπως γνωστοποιεί η Ιαπωνική βιομηχανία το πρωτότυπο θα είναι προεπισκόπηση ενός μελλοντικού οχήματος παραγωγής που θα διατίθεται με ηλεκτρικούς και υβριδικούς κινητήρες, συμμετέχοντας και αυτό στο πρότζεκτ της φίρμας για την κατασκευή μοντέλων με λιγότερους ή και καθόλου ρύπους.
 
«Η εποχή της ηλεκτροκίνησης μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τα διαπιστευτήριά μας ως καινοτόμα μάρκα. Είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο και συναρπαστικό τομέα της αγοράς», δήλωσε ο πρόεδρος της Infiniti, κ. Christian Meunier, αναφορικά με το τι σημαίνει τοπ νέο πρωτότυπο για την εταιρεία.


 
Σύμφωνα με την Infiniti, το εν λόγω σεντάν θα πατήσει στην ευέλικτη πλατφόρμα που υποστηρίζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Η μάρκα φαντάζεται το αυτοκίνητο να έχει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, ωστόσο δεν προχωράει στην αποκάλυψη περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με το σύστημα κίνησης.  
Περνώντας στις εικόνες βλέπουμε πως ο πρόβολος του πρωτότυπου έχει μικροσκοπικούς προβολείς με ακανόνιστες άκρες και μία μεγάλη ενιαία μάσκα με μικρές εισόδους αέρα και ένα εμπρόσθιο σπλίτερ. Οι δυναμικές γραμμές και οι μεγάλοι τροχοί είναι επίσης δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως και η ύπαρξη καμερών στη θέση των παραδοσιακών πλαϊνών καθρεπτών. Η καμπίνα του Qs Inspiration δεν είναι ορατή, αλλά η Infiniti λέει ότι η θέση οδήγησης είναι στοιχισμένη ψηλά, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των σπορ σεντάν που έχουν τη θέση οδήγησης χαμηλά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις