Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο, θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Γενάρη του 2019.

Τότε θα κάνει ντεμπούτο η νέα Toyota Supra

1/11/2018

Το πότε θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η νέα Toyota Supra ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ιαπωνική μάρκα, μέσω ανακοίνωσης από τα κεντρικά γραφεία.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, το πολυαναμενόμενο μοντέλο, θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Γενάρη του 2019, με όλους τους φίλους της αυτοκίνησης να κυκλώνουν στα ημερολόγιά τους τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
 
Από κει και πέρα στην ίδια ανακοίνωση η Toyota αναφέρει πως οι πρώτες μονάδες θα φτάσουν στις παγκόσμιες αγορές το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ κάνει λόγο πως η Supra έχει ήδη αναβιώσει, μέσω του πρωτότυπου GR Supra Racing το οποίο έκανε την εμφάνιση του στο Σαλόνια Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν από λίγο διάστημα.
 
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι φήμες η νέα σπορ ναυαρχίδα της Toyota θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το εν λόγω πρωτότυπο, κάτι το οποίο έδειξαν και δύο εικόνες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους το προηγούμενο διάστημα στο φόρουμ SupraMKV, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει.
 
¶λλες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ιαπωνική μάρκα, ωστόσο παίρνοντας ως δεδομένο ότι η ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης είναι σε περίπου 2,5 μήνες, σημαίνει πως όσο μετράμε αντίστροφα όλα και περισσότερα στοιχεία να γίνονται γνωστά για την επερχόμενη Toyota Supra.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις