Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η βελτιωτική εταιρεία πήρε την απόφαση να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το βρετανικό supercar.

«Αναβολικά» για τη Senna απο την Hennessey

2/4/2019

«Αναβολικά» 1000+ ίππων προσφέρει η Hennessey Performance, στην απόλυτη McLaren Senna, ώστε να μπορείς να κάνεις άνετα μια προσπέραση στην Εθνική...

Η βελτιωτική εταιρεία πήρε την απόφαση να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το βρετανικό supercar προσφέροντάς του το κιτ HPE1000. Το βελτιωτικό πακέτο μεταξύ άλλων αποτελείται από αναβαθμισμένο τούρμπο με νέες κεφαλές, intercooler, φίλτρα αέρα υψηλής ροής και ένα νέο σύστημα εξάτμισης. Ωστόσο οι μηχανικοί της Hennessey δεν έμειναν εκεί καθώς το επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έχει τροποποιηθεί προκειμένου να διαχειρίζεται με το κατάλληλό τρόπο την επιπλέον δύναμη.   



Φτάνοντας λοιπόν στον τομέα της ισχύς, η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα στοιχεία, ωστόσο ο αριθμός 1.000 στην ονομασία του πακέτου υποδηλώνει πως 1.000 άλογα θα είναι στη διάθεση της McLaren Senna. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα είναι ισχυρότερο κατά 211 ίππους από το στάνταρ, το οποίο μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα!


 
Από κει και πέρα εκτός από το πακέτο HPE1000, διαθέσιμο είναι και το λιγότερο ισχυρό ΗΡΕ900, με τριετή εγγύηση.
Τέλος να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών δοκιμών, η Hennessey θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικούς αριθμούς επιδόσεων και μια πιο πλούσια γκαλερί φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις