Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα Toyota GT86 έχει αλλάξει εντελώς την εργοστασιακή του εμφάνιση, ξεχωρίζοντας έτσι σε σχέση με τα υπόλοιπα «αδέρφια» του.

Υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος της αλλαγής είναι η εταιρεία Rocket Bunny

Στο Toyota GT86 προστέθηκε το V2 κιτ αμαξώματος της Rocket Bunny.

Παρόλο που δεν έχουν υπάρξει εικόνες, αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό.

Toyota GT86 δια χειρός Rocket Bunny

14/11/2018

Ένα Toyota GT86 έχει αλλάξει εντελώς την εργοστασιακή του εμφάνιση, ξεχωρίζοντας έτσι σε σχέση με τα υπόλοιπα «αδέρφια» του.

Υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος της αλλαγής είναι η εταιρεία Rocket Bunny, η οποία έχει έδρα την Ιαπωνία και όπως βλέπεται ανέλαβε να προσαρμόσει το δικό της κιτ αμαξώματος επάνω στο ιαπωνικό «πυραυλάκι».
 
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, στο Toyota GT86 προστέθηκε το V2 κιτ αμαξώματος της Rocket Bunny που πρωτίστως δίνει μια πιο ευρεία εμφάνιση, ενώ έχει προσαρμοσμένα και νέα χαρακτηριστικά όπως LED φωτιστικά σώματα που έχουν πάρει θέση στον μπροστινό προφυλακτήρα, ένα σπλίτερ APR  από ίνες άνθρακα, καπό με ενσωματωμένους αεραγωγούς και νέους πλαϊνούς καθρέπτες.
 
Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος θα δούμε ένα τεράστιος διαχύτη και μία εξίσου μεγάλη αεροτομή, ενώ δεν θα πρέπει να προσπεράσουμε τις νέες ζάντες 19 ιντσών της Forgestar, που έβαλε και αυτή το «χεράκι» της στο λίφτινγκ του Toyota GT86. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με ένα νέο σύστημα εξάτμισης Greddy cat-back, με ένα ψυγείο λαδιού Cusco, με νέο σύστημα πέδησης, αλλά και πολλές μικρές αισθητικές λεπτομέρειες.
 
Παρόλο που δεν έχουν υπάρξει εικόνες, αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με τη εταιρεία να λέει πως έχουν εγκατασταθεί καθίσματα Braum Elite καλυμμένα με κόκκινο σουέτ δέρμα, ενώ υπαρκτά είναι και ανθρακονημάτινα και αλουμινένια χαρακτηριστικά.
 
Τέλος, πληροφορίες για αλλαγή ή για κάποια ενημέρωση στο λογισμικό του στον κινητήρα  δεν έχουν υπάρξει.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις