Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο πισωκίνητο σπορ μοντέλο»

1/2/2019

Η Τoyota αναγνωρίζει την τρέλα που υπάρχει με τα SUV, ωστόσο κάποια πράγματα... δεν ξεχνιούνται. Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της μάρκας, Akio Toyoda.

Η Toyota φάνηκε ξεκάθαρα με την παρουσίαση της νέας Supra πως αρχίζει να αλλάζει στρατηγική, θέλοντας τώρα να επενδύσει στο συναίσθημα και την οδηγικη απόλαυση των νέων μοντέλων της και όχι στην μονοτονία που θα έλεγαν κάποιοι πως χαρακτήριζε μεγάλο μέρος της γκάμας της.

Απόδειξη των προθέσεών της μάρκας ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας θρυλικής Supra. Ο Akio Τοyoda δήλωσε συγκεκριμένα: «Tα SUV είναι υπέροχα αλλά στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο πισωκίνητο σπορ μοντέλο. Ελπίζω η Supra να μην είναι το τελευταίo σπορ αυτοκίνητο που θα δείτε από την μάρκα.»

Ποια θα είναι όμως τα επόμενα σχέδια της μάρκας; Oι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το επόμενο μοντέλο που οι επικεφαλείς της μάρκας έχουν βάλει στο μάτι για να αναβιώσουν είναι το κεντρομήχανο MR2, με διαρροές να κάνουν λόγο πως, σε αντίθεση με την Supra, αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να λανσαριστεί είτε ως αμιγώς ηλεκτρικό ή ήπια υβριδικό. Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι το Celica, ωστόσο η φίρμα πιθανότητα να προτιμήσει να επενδύσει πάνω στο ιαπωνικό roadster.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις