Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυξημένη ζήτηση έχει το T-ROC και η VW ανεβάζει την παραγωγή του.

Τριπλασιάζεται το T-Roc

20/9/2017

Ούτε καν οι άνθρωποι της Volkswagen δεν μπόρεσαν να υπολογίσουν σωστά τη ζήτηση που θα είχε το νέο τους compact crossover, το T-Roc, το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του οποίου θα γίνει το Νοέμβριο.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι Γερμανοί ήταν να τριπλασιάσουν την παραγωγή τους…
 
Πάνε μόλις τρεις εβδομάδες από τότε που γνωρίσαμε το νέο VW T-Roc και η γερμανική εταιρεία αποφάσισε ήδη να τριπλασιάσει την παραγωγή του compact crossover μοντέλου της.
 
Συζητώντας για ένα πιθανό λανσάρισμα του T-Roc στην Αυστραλία, το αρχιστέλεχος της φίρμας, Jurgen Stackmann, είπε πως η Volkswagen υποτίμησε τη ζήτηση για το μοντέλο.
 
Αρχικά η Volkswagen σχεδίαζε να φτιάχνει ετησίως περίπου 70.000 T-Roc στη μονάδα της στην Πορτογαλία, αλλά τελικά αποφασίστηκε να ανέβει η παραγωγή περίπου στις 200.000 μονάδες.
 
Το νέο VW T-Roc θα ξεκινήσει το Νοέμβριο να κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους, καθώς είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στην «πατρίδα» του. Εκεί, η βασική έκδοση με τον 1.0 TSI κινητήρα των 115 ίππων, μπορεί να αποκτηθεί με 20.390 ευρώ.
 
Οι άλλες επιλογές κατά το λανσάρισμα είναι ο 2.0 TSI των 190 ίππων ή το 2.0 TDI μοτέρ των 150 αλόγων, με τα δύο σύνολα να μπορούν να συνδυάστουν με το 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4ΜΟΤΙΟΝ. Στη συνέχεια θα προστεθούν τα σύνολα 1.5 TSI (150 PS), 1.6 TDI (115 PS) και 2.0 TDI (190 PS).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις