Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Carmel εξοπλίζεται τώρα με ένα 4κύλινδρο 1.500άρι μοτέρ από την General Motors.

Στην επίσημη αποκάλυψη του τρίτροχου Carmel προχώρησε η Vanderhall.

Το Carmel εξοπλίζεται τώρα με ένα 4κύλινδρο 1.500άρι μοτέρ από την General Motors.

Τρίτροχο με 200 άλογα!

17/10/2018

Το καινούριο της τρίτροχο παρουσίασε η Vanderhall με την μάρκα να υπόσχεται ότι κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δλ.!

Στην επίσημη αποκάλυψη του τρίτροχου Carmel προχώρησε η Vanderhall προσφέροντας σε σχέση με το Venice, θύρες, περισσότερη ισχύ και περισσότερους χώρους.

Ξεκινώντας από το μοτέρ, το Carmel εξοπλίζεται τώρα με ένα 4κύλινδρο 1.500άρι μοτέρ από την General Motors με ισχύ 200 άλογα και ροπή 275 Νm, με την εταιρεία να αναφέρει πως χάρη στο μικρότερο βάρος του κινητήρα, το μοντέλο έχει τώρα κατανομή βάρους 75:25, που η μάρκα αναφέρει πως είναι κάτι αρκετά σημαντικό. Τα 0-96 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε 4,5 δλ. και η μέγιστη τελική του ταχύτητα φτάνει τα 222 χλμ./ώρα.

Το μοντέλο εξοπλίζεται ακόμα με δύο θύρες, τετραπίστονα φρένα υψηλών επιδόσεων, μοναδικές 19 ζάντες, LED φώτα, ξεχωριστή επένδυση στον εσωτερικό διάκοσμο, air condition, θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα ήχου κ.α

Τέλος, γίνεται γνωστό πως το σασί του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και το μοντέλο θα προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: ασημί Vintage Metallic, Poseidon μπλε Metallic, Ruby Metallic και Pearl άσπρο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις