Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο οδηγός ενός Nissan GT-R, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο.

Τσιμέντο «δολοφόνησε» οδηγό

26/11/2018

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο οδηγός ενός Nissan GT-R, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρουν τα μέσα των ΗΠΑ, ο άνδρας βρισκόταν καθ οδών στον αυτοκινητόδρομο I-24 στο Τενεσί, και κατά τη διάρκεια που περνούσε κάτω από μία πεζογέφυρα ένα κομμάτι τσιμέντο διαπέρασε το παρμπρίζ και τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόμα, ωστόσο οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να φτάσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν το κομμάτι τσιμέντου πετάχτηκε από ανθρώπινο χέρι και όχι από κάποια κακοτεχνία της γέφυρας.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα, το αντικείμενο διαπέρασε το παρμπρίζ του GT-R ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το κεφάλι του οδηγού, ο οποίος ήταν ο 54χρονος Joe C. Shelton Jr. Επιπλέον γίνεται λόγος πως ο άτυχος άνδρας εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δρόμο προς το εργοστάσιο της Nissan στη Smyrna, όπου και εργάζονταν.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει καλέσει όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία να την καταθέσει, προφέροντας μάλιστα και χρηματική αμοιβή προκειμένου να διαλευκανθεί ο θάνατος του Shelton που διερευνάται ως ανθρωποκτονία.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις