Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Under 8» θέλει και η Mini με το John Cooper Works GP

26/6/2019

Η MINI στοχεύει στο γρηγορότερό της γυρολόγιο, μπαίνοντας δυναμικά στο ανταγωνισμό της κατηγορίας κάτω των 8 seconds στην πίστα του Nurburgring. Δείτε τις λεπτομέρειες του ειδικού John Cooper Works της εταιρείας!

Το βελτιωμένο σπορ μοντέλο της θα βάλει σε δοκιμή η MINI στην αγαπημένη πίστα του Nurburgring, με τις φήμες που ακολουθούν να αναφέρονται σε χρόνους κάτω των οχτώ λεπτών, σκοπεύοντας να μπει στο hall of fame των «Under 8». Αν το καταφέρει, θα είναι πλέον δίπλα στο Renault Mégane R.S. Trophy-R (7:40.1) και το Honda Civic Type R (7:43.8).



Το αυτοκίνητο που θα σταλεί για το ρεκορ με κάποιες μικρές μετατροπες, θα βγεί στην παραγωγή το 2020 με 3000 κομμάτια συνολικά.



Γνωρίζουμε ήδη ότι το σκληροπυρηνικό μοντέλο θα «κουβαλάει» έναν turbo κινητήρα 300 ίππων, 2.0 lt και θα έχει στην ουρά του μια μεγάλη αεροτομή.



Οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, έρχονται από το Nurburgring, λοιπόν, με το λίγο καμουφλάζ που χρειάζεται για τα μάτια του κόσμου.



Η MINI θέλει να κάνει την προσπάθειά της όσο πιο σωστά γίνεται, μπαίνοντας με το αυτοκίνητό της και όλες της τις δυνάμεις στο παιχνίδι των μεγάλων και δε μπορούμε παρά να περιμένουμε με αγωνία τις δοκιμές.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις