Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι η Porsche θέλησε να συγκρίνει τα δύο μοντέλα στο τομέα της αυτονομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

VIDEO: Porsche Taycan vs Tesla Model S

26/10/2018

H Porsche «έστησε» τα δύο μοντέλα για να δει κατά πόσο το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει είναι καλύτερο από το Μοdel S της Τesla. Διαβάστε τι έγινε.

Μπορεί στις αρχές του έτους η Porsche να δήλωνε πως «η Τesla δεν αποτελεί σημείο αναφοράς» για την εξέλιξη των δικών της ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ωστόσο φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος είναι ότι ένας Βέλγος πολίτης ονόματι Frank Cooreman, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης ενός Τesla, τράβηξε σε βίντεο κάποια πρωτότυπα Porsche Taycan να δοκιμάζονται στην Ιταλία, έχοντας παρέα ένα Μοdel S P85D. To πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι η Porsche θέλησε να συγκρίνει τα δύο μοντέλα στο τομέα της αυτονομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα Τesla είναι γνωστά επίσης για την τρομερή τους επιτάχυνση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η Porsche θα προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις μέσω της Τaycan με τα 0-96 χλμ./ώρα να λέγεται πως θα γίνονται σε μόλις 3,5 δλ. Την ίδια στιγμή, οι Γερμανοί θέλουν να κάνουν την Taycan το ίδιο γρήγορη για μεγάλα χρονικά διαστήματα είτε το μοντέλο βρίσκεται σε πίστα είτε σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους όπως τον autobahn.

Δείτε το video.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις