Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW, Skoda & CUPRA: Έρχονται νέα μίνι οικονομικά ηλεκτρικά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW, Skoda & CUPRA: Έρχονται νέα μίνι οικονομικά ηλεκτρικά!

12/5/2022

Ο όμιλος VW ρίχνει στη μάχη των ηλεκτρικών, τρία νέα μίνι μοντέλα με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ, που θα παρουσιαστούν σύντομα μέχρι το 2025.

Κάτω από 20.000 ευρώ πριν το 2025

Με τρία διαφορετικά προσχέδια για τρία μίνι ηλεκτρικά μοντέλα, έρχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα ο Όμιλος VW. Τα εν λόγο μοντέλα θα ανήκουν αντίστοιχα στις Volkswagen, Skoda και CUPRA, ενώ πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.  Ο Κολοσσός πάντως έδωσε την υπόσχεση πως θα έρθουν στην αγορά με τιμή κάτω των 20.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο ότι τα προαναφερόμενα μοντέλα θα είναι «Made in Spain» κι όπως καλά σκεφτήκατε οι περισσότεροι, πιθανώς να φέρουν τα ονόματα VW e-up!, Skoda Citigo-e Iv και SEAT Mii Electric. Και τα τρία mini θα «πατάνε» πάνω στη νέα πλατφόρμα MEB Small του Group, η οποία θα είναι κατάλληλη για προσθιοκίνητα, σε αντίθεση με τη σημερινή που είναι πισωκίνητη.  

Επιθετικό και ισχυρό το CUPRA

Το παρακάτω σκίτσο αποτελεί μία προεπισκόπηση από το νέο ηλεκτρικό CUPRA που είχαμε δει  και τους προηγούμενους μήνες. Πηγή έμπνευσης εδώ αποτελεί το UrbanRebel concept, που έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση του Μόναχο μόλις πέρυσι, ωστόσο το μοντέλο παραγωγής δε θα διαθέτει την ίδια επιθετική εμφάνιση. Επίσης, το μοντέλο θα έχει έναν ακόμα «άσσο» στο μανίκι, με μία ισχυρότερη έκδοση.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις