Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την απόφαση να προσφέρει στις αγορές ένα ηλεκτρικό SUV έχει πάρει η Volkswagen.

VW: Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV

12/11/2018

Την απόφαση να προσφέρει στις αγορές ένα ηλεκτρικό και οικονομικό SUV έχει πάρει η Volkswagen.

Αυτή την είδηση αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία υποστηρίζουν πως μέσω αυτής της κίνησης η γερμανική φίρμα θα φέρει μία νέα επιλογή στις αγορές αλλά και ένα αντίπαλό για τα μοντέλα της Tesla, έχοντας μάλιστα μία πολύ σημαντική υπεροχή απέναντί τους. Το κόστος απόκτησης.
 
Σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα ανήκει στην οικογένεια I.D, όπου συγκαταλέγονται τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν για ένα ποσό περίπου στις 18.000 ευρώ.

Από κει και πέρα το εργοστάσιο το οποίο θα αναλάβει την κατασκευή του θα είναι αυτό που βρίσκεται στο Emden, και το μόνο που απομένει είναι να αποφασιστεί το τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου. Σε ότι αφορά τις πωλήσεις του αναμένονται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μετά το 2020, ενώ ο γερμανικός κολοσσός σκοπεύει μέσω του ηλεκτρικού SUV να πουλήσει περίπου 200.000 μονάδες ετησίως.
 
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τα μοντέλα I.D. είναι το επίκεντρο από μία σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα κατασκευάσει ο όμιλος VW που προβλέπει την κατασκευή 50 μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των μαρκών VW, Seat και Skoda.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις