Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Oι ταξινομήσεις του Passat τους πρώτους 9 μήνες του 2018 έφτασαν τα 127.325 αυτοκίνητα.

VW Passat: Γιατί δεν θα παραχθεί στη Γερμανία

16/11/2018

Ο ερχομός των ηλεκτρικών μοντέλων προκαλεί ανακατατάξεις στις γραμμές παραγωγής της Volkswagen.

Με την VW να έχει αρχίσει ήδη να επενδύει σε εγκαταστάσεις που θα μπορούν να αναλάβουν την παραγωγή των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων, ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι να προχωρήσει η μάρκα στην αναδιάταξη των γραμμών παραγωγής, ώστε δημιουργηθεί «χώρος» για την ηλεκτρική I.D γκάμα της.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Volkswagen έχει ήδη πάρει την απόφαση να μεταφερθεί η παραγωγή του Passat στην Τσεχία έτσι ώστε να κατασκευάζεται μαζί με την Superb στο εργοστάσιο της μάρκας στο Kvasiny. Πηγές αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη είναι άμεσο αποτέλεσμα του γεγονότος ότι οι πωλήσεις των σεντάν μοντέλων έχουν μειωθεί σε όφελος των SUV, με την αξιόπιστη εταιρεία μετρήσεων JATO Dynamics να σημειώνει πως οι ταξινομήσεις του Passat τους πρώτους 9 μήνες του 2018 έφτασαν τα 127.325 αυτοκίνητα, 5,6% μείωση σε σχέση με πέρυσι.

Αντίθετα, έχει ήδη ανακοινωθεί πως το εργοστάσιο της μάρκας στο Οsnabruck θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής του Skoda Karoq, αφού η Skoda δεν μπορεί να καλύψει την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει μόνο από τα εργοστάσια της στην Τσεχία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις