Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW Polo: Έχει την εμφάνιση, έχει και την ποιότητα!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Polo: Έχει την εμφάνιση, έχει και την ποιότητα!

Διαβάστηκε από 10444 αναγνώστες - 30/6/2022

Με σχεδιασμό που ακολουθεί τη φιλοσοφία του Golf και με ανανεωμένο digital διάκοσμο, το νέο Polo έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία πωλήσεων του για 45η χρόνια.

Από το 1975, το VW Polo έχει γράψει την δικιά του πορεία στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στην Ελλάδα, το μοντέλο είναι αρκετά δημοφιλές και πολλοί περίμεναν με αγωνία να δουν το ανανεωμένο Polo, που δεν τους απογοήτευσε, αν και η τιμή του είναι αρκετά πιο ψηλή από τον προκάτοχο του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κομψή σχεδίαση και μπάρα φωτισμού για το VW Polo

Καλαίσθητο και με μοντέρνα σχεδίαση, το νέο VW Polo έχει μεγαλώσει ελαφρώς σε μήκος και μοιάζει αρκετά με το μεγαλύτερο αδερφό, Golf. To γερμανικό μοντέλο έχει ένα εντυπωσιακό εμπρός πρόβολο, με τη λωρίδα φωτισμού LED, που ενώνει τα καινούργια LED φωτιστικά σώματα (IQ.LIGHT LED Matrix στο προαιρετικό εξοπλισμό), τα νέα φώτα ημέρας σε στυλ μπούμερανγκ και τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, με τον μεγάλο αεραγωγό, να δίνουν στο Polo μια φρέσκια και αριστοκρατική εμφάνιση. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα, που τοποθετούνται πρώτη φορά σε Polo και το όνομα του μοντέλου που είναι γραμμένο με μεγάλα
γράμματα, στη πόρτα του πορτμπαγκάζ.


Στο βασικό εξοπλισμό του VW Polo, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών

Ανοίγοντας την πόρτα VW Polo, το άπειρο μάτι δεν θα αναγνωρίσει αμέσως τις αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό του μοντέλου, μιας και είναι σχετικά λίγες, σε σχέση με το προκάτοχο του. Η αλλαγή που «βγάζει μάτι» είναι ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit 8 ιντσών, που είναι διαθέσιμος από το βασικό εξοπλισμό. Η οθόνη του infotainment (6 ιντσών στη βασική έκδοση) είναι ευκρινής, με το μενού να είναι σχετικά εύκολο διαχειρίσιμο. Το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι επίσης ανασχεδιασμένο, ενώ στη θέση των περιστροφικών διακοπτών του κλιματισμού, πλέον συναντάμε σύγχρονα μπουτόν. Τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι από το πάνω ράφι, από μαλακό υλικό, με τη συναρμογή να θεωρείται από τις κορυφαίες στην κατηγορία. Πίσω θα κάτσουν άνετα 2 ενήλικες, με αρκετό αέρα ανάμεσα τους, άλλα και για τα γόνατα τους, ενώ δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα ούτε με το χώρο για το κεφάλι. Το VW Polo πρέπει να είναι περήφανο για το πορτμπαγκάζ του, αφού είναι από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του, με τη συνολική χωρητικότητα του να φτάνει τα 351 λίτρα στη 5θέσια διαμόρφωση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε