Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μόνο αυτόματα κιβώτια πλέον για το Mazda 6

29/3/2019

«Κόβει» και επίσημα πλέον το χειροκίνητο κιβώτιο από το Mazda 6 η Ιαπωνική εταιρία, και θα λανσάρετε αποκλειστικά με αυτόματα κιβώτια υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται και από την πληροφόρηση που έχουν λάβει οι αντιπροσωπείες. Αυτό σημαίνει πως πλέον η μόνη επιλογή κιβωτίου για το σεντάν της Mazda είναι το εξάρι αυτόματο, το οποίο ωστόσο αναμένεται να ανεβάσει την τιμή του αυτοκινήτου.
Για παράδειγμα το χειροκίνητο κιβώτιο ήταν η στάνταρ επιλογή για το Mazda6 Sport το οποίο αναμένεται να γίνει πιο «αλμυρό». Για αυτό το λόγο η εταιρεία θα ανεβάσει το επίπεδο του στάνταρ εξοπλισμού προσθέτοντας μεταξύ άλλων περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.


 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανανέωση του μοντέλου , οι άνθρωποι της μάρκας εργάζονται πάνω στη νέα γενιά του αυτοκινήτου. Το 4ης γενιάς Mazda6 φημολογείται πως μπορεί να εγκαταλείψει την κίνηση στον μπροστά άξονα και να μεταβεί στον πίσω, ωστόσο μέχρι στιγμής οι Ιάπωνες δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.
Τέλος να σημειωθεί πως το νέο Mazda6 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του είτε στα τέλη του 2019 ή το 2020.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις