Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοτέρ με τα οποία θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση καθώς και οι αναλυτικές τιμές θα ανακοινωθούν μετά την Έκθεση του Παρισιού.

Η μάρκα θα ενσωματώσει την έκδοση αυτή στην υπόλοιπη γκάμα της.

Y20: Το επετειακό Toyota Yaris

17/9/2018

Το Yaris επιστρέφει στον τόπο όπου πρωτοπαρουσιάστηκε 20 χρόνια πριν με μια μοναδική έκδοση μνεία στο μοντέλο της πρώτης γενιάς!

Να γιορτάσει τα 20 χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε το πρώτο Yaris θέλει η Τοyota για αυτό και αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό μια επετειακή περιορισμένης παραγωγής έκδοση με την ονομασία Y20.

Η έκδοση θα κάνει ντεμπούτο μπροστά στα μάτια του κοινού στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού και θα αφορά μόνο 1.998 Υaris ως φόρο τιμής στο έτος 1998, όπου το ιαπωνικό best seller είχε παρουσιαστεί στην ίδια Έκθεση.

Το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι θα είναι σε χρώμα χρυσό, για να τιμήσει το Υaris πρώτης γενιάς, αλλά θα έχει οροφή, γρίλια, θήκες καθρεπτών και άλλες λεπτομέρειες σε γκρι απόχρωση. Ίδιου χρώματος θα είναι οι 16άρες ζάντες αλουμινίου ενώ η έκδοση θα εξοπλίζεται ακόμα με φιμέ παράθυρα και ειδικά εμβλήματα Υ20. Το γκρι χρώμα έχει ισχυρή παρουσία και στον εσωτερικό διάκοσμο και συγκεκριμένα στην κεντρική κονσόλα, το τιμόνι και τα καθίσματα.

Αφού εξαντληθούν και τα 1.998 αυτοκίνητα της έκδοσης Υ20 Launch Edition, η μάρκα θα ενσωματώσει την έκδοση αυτή στην υπόλοιπη γκάμα της με τρια επιπλέον χρώματα (ασημί, άσπρο ή μαύρο), όλα όμως με την ίδια γκρι οροφή.

Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοτέρ με τα οποία θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση καθώς και οι αναλυτικές τιμές θα ανακοινωθούν μετά την Έκθεση του Παρισιού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις