Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τι πρέπει να προσέξετε

Διαβάστηκε από 17120 αναγνώστες - 23/11/2020

Η Auto Gallo σας παρουσιάζει όλες τις συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην αγορά του νέου σας αυτοκινήτου

Βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου; Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές. Ποιες είναι όμως εκείνες που θα καλύψουν άριστα τις καθημερινές σας ανάγκες; Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε σε μία τόσο σημαντική αγορά; Η AutoGallo συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα tips που θα σας βοηθήσουν για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.
 
Τα 9+1 βήματα για μία επιτυχημένη αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου
  1. Ορίστε το budget σας
Ο υπολογισμός του budget είναι το πρώτο σας βήμα στην διαδικασία της αγοράς οχήματος. Θέστε λοιπόν ένα ρεαλιστικό ανώτατο όριο και ξεκινήστε την έρευνά σας.
  1. Επιλέξτε τον τύπο αυτοκινήτου που καλύπτει τις ανάγκες σας
Hatchback, supermini, sedan, crossover ή μήπως κάποιο μεγαλύτερο SUV; Επιλέξτε εκείνη την κατηγορία αυτοκινήτων που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των μετακινήσεών σας.
  1. Προτιμήστε αυτοκίνητα αξιόπιστων εταιρειών
Δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτου το ίδιο αξιόπιστοι! Σύμφωνα με νέα έρευνα της κορυφαίας αμερικανικής εταιρείας J. D. Power, η Peugeot κατακτά την 1η θέση αξιοπιστίας, την ίδια στιγμή που γνωστοί κατασκευαστές αποτυγχάνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού.
  1. Λάβετε υπόψιν τα κόστη καυσίμων και συντήρησης
Πριν αποκτήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει, είναι σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε με άνεση στα έξοδά που συνεπάγονται της απόκτησής του όπως:
  • Κόστη καυσίμων
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Ενδεχόμενος φόρος πολυτελείας
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  1. Κλείστε ραντεβού για test drive
Αφού εντοπίσετε το μοντέλο της προτίμησής σας, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία ή τον ιδιώτη που το προσφέρει. Ζητήστε του οπωσδήποτε ένα test drive για να διαπιστώσετε πώς κινείται στον δρόμο.
  1. Ζητήστε το βιβλίο service
Κάθε αξιόπιστο μεταχειρισμένο πρέπει να διαθέτει ένα πλήρες book service, το οποίο να αναφέρει με ακρίβεια πότε και ποιες είναι οι εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για τη συντήρησή του. Μάλιστα, η γνησιότητά του μπορεί να ελεγχθεί μέσω της κεντρικής αντιπροσωπείας.
  1. Ζητήστε 2η γνώμη από επαγγελματία μηχανικό
Όσο καλά και αν γνωρίζετε από αυτοκίνητα, μην παραλείψετε να ζητήσετε τη γνώμη ενός έμπειρου και έμπιστου μηχανικού πριν από την τελική αγορά. Στην περίπτωση που ο έμπορος ή ο ιδιώτης αρνούνται να το φέρουν για έλεγχο, τότε καλύτερα να αναζητήσετε κάποια άλλη λύση.
  1. Διαπραγματευτείτε την τιμή
Ναι, η διαπραγμάτευση αποτελεί μέρος της τελικής αγοράς, ειδικά αν το αυτοκίνητο έχει ψεγάδια ή άλλες φθορές που δικαιολογούν μία επιπλέον έκπτωση στην τιμή του.
  1. Μην δίνετε προκαταβολή αν…
δεν έχετε οδηγήσει το αυτοκίνητο ή δεν το έχετε ελέγξει τεχνικά. Επίσης, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν έχει παρακρατηθεί η κυριότητά του, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση δε μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταβίβασή του.
 
+1.  Προτιμήστε μία από τις κορυφαίες επιλογές μεταχειρισμένων της Auto Gallo
Πλέον, η αναζήτηση ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου γίνεται πιο εύκολη και η απόκτησή του πιο ασφαλής και συμφέρουσα από ποτέ. Η Auto Gallo είναι η νέα δύναμη στην αγορά ποιοτικών μεταχειρισμένων, προσφέροντάς σας:
  • Μία πλήρη γκάμα επιλογών από αυτοκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Μοντέλα που έχουν ελεγχθεί από έμπειρους τεχνικούς
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Δυνατότητα αγοράς με δόσεις και χαμηλό επιτόκιο.
Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας από τις νέες προσφορές της σε εγγυημένα μεταχειρισμένα και απολαύστε ένα κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης και After Sales υπηρεσιών. Ανακαλύψτε όλα τα νέα Quality Used Cars της AutoGallo εδώ.
 

Auto Gallo
Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις