Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγορά ποιοτικού μεταχειρισμένου: Οι συμβουλές των ειδικών

Διαβάστηκε από 17344 αναγνώστες - 10/8/2020

Η AutoGallo σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να προσέξετε στην αγορά ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Μήπως έχετε εντοπίσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει και σκέφτεστε να προχωρήσετε στην αγορά του; Κάντε την σωστή επιλογή, βρίσκοντας το όχημα που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες σας. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσέξετε; Για να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας, η AutoGallo τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.
  1. Η τιμή
Η αγορά μεταχειρισμένου κρύβει αρκετές παγίδες. Μία από αυτές είναι και η τιμή. Στην περίπτωση που η τιμή του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει είναι εξαιρετικά χαμηλή σε σύγκριση με αντίστοιχα μοντέλα, τότε ενδεχομένως αυτό θα πρέπει και να σας βάλει σε υποψίες για την κατάστασή του.
  1. Το test drive
Πριν προχωρήσετε στην αγορά μεταχειρισμένου, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσετε το δικό σας test drive για λίγα χιλιόμετρα και να πάρετε από κοντά μία ιδέα για το πώς κινείται στον δρόμο. Ακούστε προσεχτικά τον ήχο του κινητήρα, καθώς και τυχόν θορύβους ή σφυρίγματα οι οποίοι μπορεί να παραπέμπουν σε προβλήματα.
  1. Το βιβλίο service
Κάθε μεταχειρισμένο πρέπει να διαθέτει το δικό του βιβλίο Service.Αυτή εξάλλου είναι και η απόδειξη ότι έχει συντηρηθεί σωστά και ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες αλλαγές λαδιών, φίλτρων κ.ά.. Μην ξεχάσετε λοιπόν να το ζητήσετε και να το μελετήσετε μαζί με τον μηχανικό σας.
  1. Ο έλεγχος από επαγγελματία
Φυσικά, αν δεν είστε οι ίδιοι μηχανικοί, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε από έναν έμπιστο μηχανικό να ελέγξει εκείνος το όχημα που σας ενδιαφέρει. Μία έμπειρη γνώμη θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη πριν από την αγορά.
  1. Η επαλήθευση των στοιχείων του οχήματος
Στην περίπτωση που πρόκειται να αγοράσετε το όχημά σας από ιδιώτη, τότε είναι σημαντικό να μπορείτε να επιβεβαιώσετε στοιχεία που αναφέρονται στην άδεια κυκλοφορίας του όπως: η χρονολογία, ο κυβισμός και τα γενικά στοιχεία του μοντέλου. Επίσης, θα ήταν καλό να μπορείτε να επιβεβαιώσετε και τον επίσημο εισαγωγέα του στην Ελλάδα.
 
Αποκτήστε το δικό σας ποιοτικό μεταχειρισμένο από την AutoGallo
Αναζητάτε κι εσείς έναποιοτικό μεταχειρισμένο σαν καινούργιο; Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από την κορυφαία γκάμα της AutoGallo. Επωφεληθείτε από τις μεγάλες της προσφορές σε εγγυημένα μεταχειρισμένα και απολαύστε ένα κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης.
Δείτε όλα τα ποιοτικά μεταχειρισμένα της AutoGallo εδώ.
 
AutoGallo
Νέα Χαλκηδόνα| Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις