Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων αυθημερόν

7/5/2019

Θέλετε να αγοράσετε αυτοκίνητο; Να το ανταλλάξετε; Ή μήπως να το πουλήσετε; Η επιχείρηση Auto Bilialis σας έχει τη λύση, και μάλιστα αυθημερόν.

Εδώ και 34 χρόνια η εταιρία Auto Bilialis αποτελεί ορόσημο στον χώρο των μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης, πώλησης και ανταλλαγής μεταχειρισμένων οχημάτων. Με πολύ μεράκι και σίγουρα πολλή αγάπη για το αυτοκίνητο είναι σε θέση να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε γύρω από το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες συνεργείου: Κάνοντας έκπτωση στις τιμές και όχι στην ποιότητα έχει καταφέρει να χτίσει το όνομα της στην «πιάτσα». Δουλειά που γίνεται με βάση πάντα τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή και εγγυήσεις για την λειτουργία των ανταλλακτικών.

Αγορά μεταχειρισμένου: Μία τεράστια γκάμα από ελεγμένα και ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε ανά πάστα στιγμή. Μιλήστε με το έμπειρο προσωπικό, σκεφτείτε τις πιθανές ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψει το όχημα σας και προβείτε στην καλύτερη αγορά. Εσείς απλά διαλέξτε το μοντέλο και μην αγχώνεστε για την κατάσταση. Αυτό γιατί ό έλεγχος που περνάει κάθε ένα από αυτά πριν περάσει την πόρτα της έκθεσης, είναι από τους αυστηρότερους στην αγορά.

Ανταλλαγή-πώληση του αυτοκινήτου σας: Για όσους επιθυμούν την πώληση ή την ανταλλαγή του δικού τους οχήματος, το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να εκτιμήσει την αξία του οχήματός σας και να προχωρήσει στην αγορά του αυτοκινήτου σας, είτε από την επιχείρησή την ίδια είτε από άλλον ενδιαφερόμενο.

Ο στόχος παραμένει ίδιος από το 1985! Εγγυημένα καλά αυτοκίνητα, ευχαριστημένοι πελάτες!
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto Bilialis
Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 10,  Αργυρούπολη Αττικής, 16452
Τηλ: 210 9914855
Κιν: 6942864443
Fax: 2109914855
Email: [email protected]
Site: http://autobilialis.gr/ 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις