Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγόρασε μεταχειρισμένο χωρίς άγχος

16/4/2020

Στην Auto Bilialis μπορείς να αγοράσεις, να πουλήσεις ή να ανταλλάξεις το αυτοκίνητο σου, εγγυημένα αξιόπιστα και πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία Auto Bilialis δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης και ανταλλαγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το 1985. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες, αποτελούν εδώ και 35 χρόνια την καλύτερη εγγύηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.
 
 Η Auto Bilialis έχει θέσει αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης στις επιλογές των αυτοκινήτων της, πάντα με την εγγύηση του τεχνικού ελέγχου του συνεργείου της εταιρίας και σε ασυναγώνιστες τιμές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα.
 
Αν πάλι ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το δικό σας όχημα, η Auto Bilialis το αγοράζει αυθημερόν στη καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς καμία καθυστέρηση, χωρίς καθόλου κόπο από εσάς, άμεσα και της μετρητοίς.   

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με άλλο της επιλογής σας, το οποίο θα διαλέξετε από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ή κατόπιν παραγγελίας.
 
Η Auto Bilialis διαθέτει συνεργείο ώστε να προσφέρει στον πελάτη αξιόπιστες λύσεις για κάθε τύπου αυτοκινήτου σε προσιτές, για την εποχή, τιμές με την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών να διατηρείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.
 
Διαλέξτε το αυτοκίνητο της επιλογή σας κάνοντας άμεσα μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Auto Bilialis.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 10,  Αργυρούπολη, 16452
Τηλέφωνο: 210 9914855
Κινητό Τηλέφωνο: 6942864443
Fax: 2109914855
Email: [email protected]
Facebook: Auto Bilialis
Site: http://autobilialis.gr/?lang=en/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις