Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Audi A3 1.6 TDI του 2014

12/6/2017

Το Αudi A3 sedan δεν κρύβει τους συγγενικούς του δεσμούς με την 3θυρη και Sportback έκδοση του μοντέλου.

Στο εμπρόσθιο τμήμα συναντάμε τη γνωστή δυναμική μάσκα και  τα λεπτεπίλεπτα φωτιστικά σώματα led, ενώ το πίσω τμήμα ακολουθεί μια σχεδίαση που θυμίζει έντονα το μεσαίο μοντέλο της εταιρείας, το Α4.
 
Στο εσωτερικό του το αυτοκίνητο  διατηρεί χωρίς αλλαγές μια λιτή και απέριττη εικόνα, ενώ η κορυφαία ποιότητα προβάλει τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο κομμάτι των χώρων, το πορτ-μπαγκάζ βρίσκεται στα πολύ καλά 425 λίτρα, όντας σε θέση να χωρέσει όλες τις αποσκευές των επιβατών. Οι τελευταίοι, θα βρουν στο πίσω κάθισμα αρκετό χώρο για τα γόνατα και τους ώμους του, όχι όμως και για τα κεφάλια τους (λόγω της κλίσης της οροφής πίσω), που δεν ευνοεί αυτούς με ύψος άνω του μέσου όρου.

Στο δρόμο, το Audi A3  προβάλει και πάλι τον premium χαρακτήρα του παρέχοντας κορυφαία ποιότητα κύλισης, εξαιρετική ηχομόνωση και πολύ καλή άνεση από την ανάρτηση (παρά τον πίσω ημιάκαμπτο άξονα). Την ίδια στιγμή το συμπαγές πλαίσιο παρέχει την απαιτούμενη σιγουριά και μαζί με τη ρύθμιση της ανάρτησης και τα ηλεκτρονικά, εκμηδενίζει τις όποιες απότομες αντιδράσεις υπό πίεση. 
 
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή:  19.500 ευρώ
  • Χρονολογία: 4 / 2014
  • Χιλιόμετρα: 31.018 km
  • Κυβικά: 1600 cc
  • Ίπποι: 105 bhp
  • Καύσιμο: Πετρέλαιο
  • Χρώμα: Γκρι
 
Εξοπλισμός
Ζυγό, Αυτόματο, 4 πόρτες, 5 θέσεις, 9 αερόσακοι, abs, esp, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, stop & start, φώτα ημέρας, trip computer, ηχοσύστημα


Επικοινωνία
Ξενάκης Μεταχειρισμένα
10ο ΧΙΛ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ
ΡΟΔΟΣ  τ.κ. 85100
Τηλ. 22410 86800 Fax: 22410 86007 
e-mail: [email protected]
website: http://www.xenakisautos.gr/
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις