Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Audi A5 του 2008

20/6/2017

Ο κινητήρας των 170 ίππων προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ το στήσιμο του αυτοκινήτου στοχεύει ως επί τω πλείστων στην άνεση.

Εμφάνιση: Πολυτέλεια και δυναμισμός

Το A5 κουπέ είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που δημιούργησε η Audi, με χαρακτηριστικά σημεία στο design, όπως οι καμπύλες της οροφής και το σβήσιμό τους στο πίσω μέρος. Ξεχωριστό είναι το εμπρός μέρος του Audi, με την τραπεζοειδή δυναμική μάσκα του, αλλά και το ελαφρώς ανάγλυφο καπό.
 


Εσωτερικό - Χώροι: Πολυτελές και τεχνολογικά άρτιο

Από ένα premium μοντέλο, περιμένεις και premium εσωτερικό διάκοσμο, κάτι που το βιώνεις στο Audi A5. H συνολική εικόνα είναι σύγχρονη και πολυτελής, με τους χώρους να ικανοποιούν για τέσσερα άτομα ενώ σχετικά εύκολη είναι και η είσοδος- έξοδος των πίσω επιβατών.
 


Οδική συμπεριφορά: Ιδανικό για cruising το A5.

Οι 170 ίπποι ταξιδεύουν με άνεση το πολυτελές αμάξωμα, ενώ η πλούσια ροπή δεν αναγκάζει τον οδηγό να «βάζει» συνεχώς χέρι στον επιλογέα, χαρακτηριστικό που αυξάνει την άνεση στα μεγάλα ταξίδια. Η ανάρτηση είναι ξεκάθαρο ότι έχει κύριο προσανατολισμό την άνεση, όντας μαλακή, αποσβένοντας κάθε είδους ανωμαλία του οδοστρώματος. Βέβαια αυτή η μαλακή ρύθμιση επιτρέπει στις κλίσεις στις στροφές να είναι ελαφρώς έντονες, οι οποίες όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα επηρεάσουν την σβέλτη οδήγηση σε «φιδίσια» διαδρομή.
 


Κινητήρας - Επιδόσεις: Στου τούρμπο το ρυθμό

Κάτω από το καπό του A5 βρίσκεται ο 1.800αρης κινητήρας TFSI, που αποδίδει 170 ίππους και 320 Nm ροπής, νούμερα που κινούν ικανοποιητικά το βαρύ αμάξωμα. Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 8,7 δλ, με την τελική ταχύτητα να «σκαρφαλώνει» στα 222 χλμ/ώρα.
 
 


 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου

Τιμή: 20.800 ευρώ
Χρονολογία: 8/2008
Χιλιόμετρα: 55.050 χλμ.
Κυβισμός: 1.800 κ.εκ.
Ισχύς: 170 ίπποι
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Χρυσαφί
 



Εξοπλισμός

Αυτόματο, 8 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, abs, esp, υδρ.τιμόνι, ηλ.παράθυρα, κεντρ.κλείδωμα, ηλ.θερμ.καθρέπτες, δερμάτινο σαλόνι, ζάντες αλουμινίου, προβ.ομίχλης, ηλ.ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα, parktronic, αισθητήρες βροχής-φώτων, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, ηχοσύστημα, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο.
 



Επικοινωνία

Ξενάκης Μεταχειρισμένα
Διεύθυνση: 10ο ΧΙΛ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ-ΡΟΔΟΣ T.K. 85100
Τηλ.: 22410 86800
Φαξ: 22410 86007
E-mail: [email protected]
Site: http://www.xenakisautos.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις