Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτοκίνητα που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους

Διαβάστηκε από 10371 αναγνώστες - 2/5/2019

Υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα που δεν σε νοιάζει αν είναι τρίτο χέρι, αν έχουν κάνει 150.000χλμ. ή είναι 10ετίας. Διατηρούν υψηλά την αξία τους, λόγω της αξιοπιστίας που τα συνοδεύει και φυσικά των κρυφών χαρών τους. Ας δούμε τα 5 πιο χαρακτηριστικά μεταχειρισμένα μοντέλα.

Toyota Yaris 1.3 ECO Active, μοντέλο του 2010 – τιμή στα 6.900 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/TOYOTA-YARIS-2010_390696.asp


Αυτοκίνητο-επένδυση! Το Yaris δεν είναι τυχαία best seller, καθώς τα κάνει όλα, και τα κάνει όλα καλά! Ευέλικτο με μικρές διαστάσεις για εντός πόλης μετακινήσεις αλλά και εντυπωσιακούς χώρου που δεν θα περίμενες, έχει γίνει θεσμός. Η έκδοση με τον 1.300άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα, είναι συνώνυμο της λέξης αξιοπιστία δίπλα στο λεξικό και αποτελεί τον κυριότερο λόγο που διατηρεί την αξία του στα ύψη, όσα χρόνια και αν περάσουν! Σε έναν κόσμο και μία εποχή που δεν σηκώνει ξαφνικές μεγάλες μηχανικές βλάβες, το Yaris 1.3 ECO είναι μία safe επιλογή που δεν κρύβει σε καμία των περιπτώσεων παγίδες. Το συγκεκριμένο μοντέλο της αγγελίας, δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ανήκει σε αυτή την κατηγορία, στην έκδοση Active με 6τάχυτο κιβώτιο, έχει διανύσει 85.000χλμ. και η απόδοση είναι στα 101 άλογα. Με την τιμή αυτή, έρχονται μαζί και: ABS, Air Condition, Book service, CD Player, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, start / stop, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 
Nissan Qashqai Acenta 1.600 diesel, μοντέλο του 2009 – τιμή στα 12.490 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/NISSAN-QASHQAI-2009_377754.asp


Ο βασιλιά των πωλήσεων στα SUV δεν είναι τυχαία βασιλιάς. Διαθέτει το πλήρες πακέτο, όσο παρέχει χώρους για 5, υψηλή ποιότητα κύλισης, δυνατότητα για off road περιπέτειες και ένα σούπερ οικονομικό 1.600 diesel κινητήρα. Το Nissan Qashqai διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα success stories στην κατηγορία των SUV,και σίγουρα το πρώτο. Οι Έλληνες το έχουνε αγαπήσει καθώς παραμένει ένα πολυεργαλείο, τόσο για εντός όσο και για εκτός πόλης. Ο οδηγός του απολαμβάνει το ύψος και την αίσθηση υπεροχής, ενώ ο 1.600άρης diesel κινητήρας 110 ίππων διαθέτει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε γκάζι και οικονομία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που διαλέξαμε, έχει διανύσει μόλις 49.621 χλμ. ενώ εκτός από πληρέστατο βιβλίο service διαθέτει και: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, No Smoking, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Κοτσαδόρος, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Συναγερμός, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι.

Fiat Panda 1.3d 90 PS, μοντέλο του 2012 – τιμή στα 5.990 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/FIAT-PANDA-2012_390753.asp


Η δεδομένη αξιοπιστία του είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που όλο και περισσότερες εταιρίες το επιλέγουν ως μοντέλο ενοικίασης. Το Fiat Panda αποτελεί την πιο σίγουρη θα λέγαμε επιλογή για κάποιον που θέλει να κάνει την δουλειά του χωρίς να πουλάει μούρη, ή να θέλει να κάνει μικρές μετακομίσεις! Η έκδοση με τον 1.300άρη diesel κινητήρα αποτελεί μία σούπερ οικονομική επιλογή που δεν πρόκειται να σας τρέξει στο συνεργείο, εκτός εάν το θέλετε. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταφέρει άνετα 4 ενήλικες, έχει διανύσει 110.000χλμ. είναι σε σκούρο γκρι χρώμα, ενώ στην τιμή των 5.990 ευρώ περιλαμβάνονται και: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, TCS, Turbo, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Κεντρικό κλείδωμα, Πρώτο χέρι, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

Audi A3 1.400κ.εκ. 125 PS, μοντέλο του 2010 – τιμή στα 8.490 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/AUDI-A3-2010_391202.asp


Παίρνεις έναν ισχυρό 1.400άρη κινητήρα με απόδοση 125 ίππους. Προσθέτεις premium εσωτερικό αλλά και μοναδικό οδηγικό χαρακτήρα και «σβήνεις» τη φωτιά με σούπερ δυναμική και άγρια εμφάνιση. Το αποτέλεσμα, είναι το αγαπημένο Audi A3, ένα μοντέλο που λάτρεψε η ελληνική αγορά και η διατήρηση της τιμής του στα ύψη όσα χρόνια και αν περάσουν, το αποδεικνύει έμπρακτα.  Βάζοντας τον οδηγό στο πρώτο πλάνο, τα οδηγικά χαμόγελα, αλλά και την premium ποιότητα κύλισης που συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, κανείς δεν αμφισβητεί τον λόγο που πάντα θα διατηρεί την αξία του αρκετά ψηλά. Το συγκεκριμένο μοντέλο του 2010 συνεργάζεται και με αυτόματο κιβώτιο για να κάνει ακόμα και το πήξιμο στην κίνηση απόλαυση. Με 125 ίππους, χώρους για 4 ενήλικες και πολλά εξτρά, αποτελεί μία πολύ δυνατή επιλογή στα 8.490 ευρώ. Στην τιμή αυτή θα βρείτε και: Book service, Ατρακάριστο, start / stop, ESP, Κλιματισμός, Υπολογιστής Ταξιδιού, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, TCS, Προβολείς ομίχλης, Ζάντες αλουμινίου, ABS, Air Condition, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα, Turbo, CD Player, Immobilizer, Υδραυλικό τιμόνι.

Opel Astra J Edition, 1.600κ.εκ.115 PS, μοντέλο του 2010 – τιμή στα 13.400 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/inc/search/aggelia.asp?IdAgg=288057&pela_id=1561


Ο βασιλιάς των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρομεσαίων και το 2018, συμπληρώνει με αρχοντικό τρόπο την λίστα μας. Ένα αυτοκίνητο που χωρίς να προκαλεί, μπορεί να προσφέρει όμορφη εμφάνιση, χώρους για μέχρι και 5 άτομα, σούπερ οικονομία και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου! Η επιλογή του ως μικρομεσαίο δεν κρύβει παγίδες, ενώ η πρακτικότητα του δεν έχει αντίπαλο. Διαθέτοντας μάλιστα και αρκετές τεχνολογικές ευκολίες, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο νέα μοντέλα, ενώ η τιμή του δύσκολα να πέσει σε μονοψήφια νούμερα. Ο 1.600άρης κινητήρας αποτελεί επιλογή με αρκετό γκάζι που υποστηρίζει τα ταξίδια ενώ το συγκεκριμένο Astra της αγγελίας διαθέτει και: ABS, προβολείς ομίχλης, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα, συναγερμό, immobilizer, CD, ζάντες αλουμινίου, Bluetooth, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, υπολογιστή ταξιδιού, Clima.
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις