Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ευκαιρίες: Μεταχειρισμένα 18 μηνών από τη Peugeot

Διαβάστηκε από 9810 αναγνώστες - 18/2/2020

Τώρα αγοράζεις Peugeot με τριπλό κέρδος. Επιλεγμένα και ελεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα από 6 έως και 18 μηνών που απολαμβάνουν ακόμα εργοστασιακή εγγύηση, συνοδεύονται από δωρεάν τέλη κυκλοφορίας, έξοδα μεταβίβασης αλλά και 2 δωρεάν εργοστασιακά service.

Η Peugeot για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει τον πετυχημένο της θεσμό Peugeot Drive Festival, δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Peugeot, σε τιμή μεταχειρισμένου, αλλά κατάσταση σχεδόν καινούργιου.

Από τις 21 Ιανουαρίου έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2020, βρείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot τα 108,208.308 αλλά και τα SUV 2008 και 3008 σε άριστη κατάσταση και σε πλήθος εκδόσεων, τόσο κινητήρων όσο και εξοπλισμού. Αποκτώντας το αγαπημένο σας Peugeot μέσω του συγκεκριμένου θεσμού απολαμβάνετε αυτόματα και:
  • Εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη)
  • Δωρεάν 2 εργοστασιακά service
  • Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2020
  • Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου
  • Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης
  • Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά
  • Δυνατότητα ανταλλαγής και χρήσης ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης
 
Peugeot 108: Το παιχνιδιάρικο μίνι της γαλλικής φίρμας κρατάει τα κλειδιά της πόλης και περιμένει να σας απαλλάξει από το άγχος της κίνησης. Μοντέρνο με εντυπωσιακή σχεδίαση, διαθέτει οικονομικό 1.000άρη κινητήρα και εξοπλίζεται με όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες.

Peugeot 208: Ένα μοντέλο που φιγουράρει συνεχώς στις best seller θέσεις, δίνοντας ένα πλήρες πακέτο. Εμφάνιση, ευελιξία,  πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας αλλά και κινητήρες από 82 έως και 120 ίππους, συνθέτουν το εντυπωσιακό 208. Βρείτε την αγαπημένη σας έκδοση του, σε άριστη κατάσταση.

Peugeot308: Το μικρομεσαίο με τα χίλια πρόσωπα. Το 308 αποτελεί ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που διαθέτει κομψή εμφάνιση αλλά διακατέχεται και από σπορ αύρα. Με πληθώρα επιλογών στο τομέα του εξοπλισμού και των κινητήρων, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας, ενώ απευθύνεται σε όλα τα target groups.

Peugeot 2008: Ένα αστικό crossover γεμάτο τεχνολογίες που αγκαλιάζει το i-Cockpit και εξυμνεί ψηφιακό πίνακα και οθόνες αφής έως και 12.3 ιντσών. Αυτοκίνητο που θα σηκώσει τα οικογενειακά βάρη, χαρίζοντας παράλληλα στον οδηγό χαμόγελα, μέσα από το άριστο τιμόνι του και την βολική θέση οδήγησης.

Peugeot 3008: Επιβλητικό και μοναδικό. Το εντυπωσιακό 3008 τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης με την μοντέρνα του σχεδίαση, την ώρα που προσφέρει μία άκρως hi-tech καμπίνα. Εξοπλισμένο με όλες τις τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, είναι σε θέση να πατήσει χώμα και να ταξιδέψει, προσφέροντας ηρεμία και μεγάλα επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες του.
 
Επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot και βρείτε το αγαπημένο σας Peugeot σε κατάσταση καινούργιου αλλά τιμή μεταχειρισμένου. Από 21 Ιανουαρίου έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2020, στο 3ο Peugeot Drive Festival, σας περιμένει το επόμενο αυτοκίνητο σας. 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις