Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Fiat 500 Lounge Diesel του 2016

Διαβάστηκε από 5643 αναγνώστες - 20/6/2017

Και ταξίδια αλλά και μέσα στη πόλη; Είσαι για Fiat 500

Ο κινητήρας του Fiat 500, επιδεικνύει πολύ καλά λειτουργικά χαρακτηριστικά από χαμηλά με επάρκεια δύναμης και ροπής σε όλο το διαθέσιμο φάσμα περιστροφής του, με αποτέλεσμα να κινεί σβέλτα το ελαφρύ αμάξωμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελική ταχύτητά του είναι αυξημένη για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που κρατάει χιλιόμετρα στην εθνική, καθιστώντας εύκολες τις υπεραστικές μετακινήσεις. 

Το Fiat 500 καθίσταται ικανό να ικανοποιήσει με άνεση τις αστικές του υποχρεώσεις που ορίζονται από το μέγεθός του, ενώ παράλληλα με την επάρκεια αυτού του κινητήρα μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει και σε εκτός πόλης διαδρομές. Η ανάρτηση έχει σφιχτή ρύθμιση και προσφέρει πολύ καλή σταθερότητα. Η οδική του συμπεριφορά γενικά είναι ευχάριστη και ασφαλής με ιδιαίτερα αυξημένα όρια πρόσφυσης για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ τόσο το τιμόνι όσο και τα φρένα δεν θα προβληματίσουν ποτέ τον οδηγό με την αίσθηση και την απόδοσή τους. 
 
Στο εσωτερικό, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ αντίστοιχα υψηλό είναι το επίπεδο συναρμολόγησης με το φινίρισμα να είναι εξαιρετικό.. Οι χώροι είναι καλοί για τους εμπρός επιβάτες, με τους πίσω να χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις αφού άλλωστε κάτι τέτοιο ορίζει η κατηγορία διαστάσεων του Fiat 500. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του εξυπηρετεί στην μεταφορά των αναγκαίων, με όγκο 185 λίτρα, όμως διαθέτει σχετικά μεγάλο άνοιγμα.
 
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή: 11.980 ευρώ
  • Χρονολογία: 3/2016
  • Χιλιόμετρα: 21.000
  • Κυβικά: 1250
  • Ίπποι: 95
  • Καύσιμο: Πετρέλαιο
  • Χρώμα: Ασπρο
 
 
Εξοπλισμός
ABS, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Parktronic, Turbo, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Πανοραμική, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: STOCK CENTER
Διεύθυνση: 18o ΧΛΜ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ - Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ  T.K. 14671
Τηλ:  21110 63031
Email: [email protected]
Website: www.velmar.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις