Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Fiat Punto Evo του 2011

29/5/2017

Η ανανεωμένη εκδοχή του Fiat Grande Punto, το Punto Evo είχε μήκος 4,065 μέτρων, γεγονός που το έκανε το μεγαλύτερο μικρό της αγοράς όταν είχε βγει με το ανάλογο όφελος στους εσωτερικούς χώρους.

Το Punto Evo είναι η ανανεωμένη εκδοχή του Grande Punto, στην οποία η Fiat επέλεξε να φέρει πάλι ως άρχουσα λέξη -στην ονομασία του μοντέλου- το «Punto», συνοδεύοντάς το αμέσως μετά με το όνομα «Evo» που προέρχεται από την ιταλική λέξη Evoluzione (εξέλιξη). Βέβαια, εκτός από αυτή την αλλαγή, το Fiat Punto Evo έχει αναβαθμιστεί σε πολλούς ακόμη τομείς, σε σχέση με το Grande Punto στο οποίο βασίζεται, όπως είναι η σχεδίαση, η ποιότητα, οι κινητήρες και η παθητική ασφάλεια.

Μοντέρνο εσωτερικό με καλούς χώρους
Το εσωτερικό του Punto Evo διακρίνεται για τη νεανική και σύγχρονη εικόνα του, καθώς και για την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής του. Ειδικότερα, στο ταμπλό, υπάρχει διαχωρισμός σε δύο τμήματα, τόσο χρωματικός, όσο και ποιοτικός (εναλλαγή σκληρού και μαλακού πλαστικού) που δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αντίστοιχα, σε επίπεδο εργονομίας, δεν υπάρχουν δυσπρόσιτοι διακόπτες και όλα είναι τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από πλευράς χώρων, το εσωτερικό του Punto Evo είναι σε θέση να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικους επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών, έχει πολύ καλή χωρητικότητα για τη μικρή κατηγορία (275 λτ.).

Ευχάριστο στο δρόμο και με καλή άνεση
Το Fiat Punto Evo περιλαμβάνει την κλασσική διάταξη ανάρτησης στην κατηγορία, με εμπρόσθια Γόνατα ΜακΦέρσον και αντιστρεπτική, ενώ πίσω συναντούμε ημιάκαμπτο άξονα. Από πλευράς ρυθμίσεων, οι άνθρωποι της Fiat έχουν επιλέξει ένα σχετικά σφιχτό set-up και έτσι, στον τομέα της άνεσης, το Punto Evo επιδεικνύει απλώς καλή απορροφητικότητα, κυρίως κατά το πέρασμα από εγκάρσιες ανωμαλίες. Από την άλλη όμως, η ρύθμιση αυτή στις στροφές εξασφαλίζει μικρές κλίσεις στο αμάξωμα και υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, με τη σύμπραξη και του ESP.


Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή: ¤ 8.990
  • Χρονολογία: 2 / 2011
  • Χιλιόμετρα: 46.000 km
  • Κυβικά: 1300 cc
  • Ίπποι: 95 bhp
  • Καύσιμο: Πετρέλαιο
  • Χρώμα: Μπλε

Εξοπλισμός
ABS, Airbag, Book service, CD Player, ESP, Immobilizer, Turbo, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Συναγερμός, Τηλέφωνο, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αγνωστο, Χειροκίνητο, 4,1 Κατ. Μικτή, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 6 airbags


Επικοινωνία
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ-CARS
Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 & ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  τ.κ. 15235
Τηλ. 210 6890900 Fax: 210 6890902 
e-mail: [email protected]
website: www.alivizatos-cars.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις