Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γιατί το μεταχειρισμένο είναι υπόθεση ευθύνης

Διαβάστηκε από 34210 αναγνώστες - 14/10/2020

Επειδή η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κρύβει αβεβαιότητα και εκπλήξεις, στην Α. Iσμαήλος Α.Ε., πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις πιστοποιημένων μεταχειρισμένων Mercedes-Benz, θα βρεις σιγουριά και ασφάλεια σε ότι επιλέξεις.

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε., αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου τα τελευταία 30 χρόνια μοιράζοντας την πορεία της & τις αξίες της με τη μάρκα Mercedes-Benz και smart, ως εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής.

Εκτός από αγορά καινούργιων αυτοκινήτων και την δυνατότητα service, επισκευών φανοποιείου και βαφείου για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz, η Α. Iσμαήλος Α.Ε διαθέτει άριστης ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
 
Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε εργαζόμενοι για 30 χρόνια για μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά αυτοκινήτου, εφαρμόζουν καθημερινά τις πιο υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας. Η πορεία και η εταιρική φιλοσοφία αποτυπώνεται στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Το 2019 η  Α. Ισμαήλος Α.Ε ήταν η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις πιστοποιημένων μεταχειρισμένων της Mercedes, με 100% ποσοστό ευχαριστημένων πελατών και 0 επιστροφές οχημάτων! Λειτουργεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αφιερώνει σε κάθε αυτοκίνητο το χρόνο που χρειάζεται για να βρίσκεται στο επίπεδο που ορίζει η φήμη της Α. Ισμαήλος Α.Ε.
 
Για κάθε αυτοκίνητο υπάρχει η Τεχνική Αναφορά 100 Σημείων. Απαιτεί τον διεξοδικό έλεγχο κάθε οχήματος, χωρίζεται σε 8 κατηγορίες ελέγχων και συνεργάζονται για αυτό το σκοπό 4 τεχνικοί από διαφορετικές ειδικότητες: Μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και φανοποιός αφιερώνουν χρόνο υπό τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής κάθε οχήματος για να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά που δημιουργούν το προφίλ των προς πώληση αυτοκινήτων!

Οι έλεγχοι αναλύονται σε: 
  •  39 σημεία ελέγχου εσωτερικού χώρου οχήματος
  •  18 σημεία ελέγχου εξωτερικού χώρου οχήματος
  •  13 σημεία ελέγχου κατά την δοκιμαστική διαδρομή
  •  5 σημεία ελέγχου χώρου αποσκευών
  •  11 σημεία κάτω μέρος οχήματος
  •  4 σημεία ελέγχου στα συστήματα του αυτοκινήτου
  •  7 σημεία ελέγχου χώρου κινητήρα
  •  3 σημεία διαγνωστικού ελέγχου οχήματος
 
Με αυτό τον τρόπο στην Α. Ισμαήλος Α.Ε είναι σίγουροι για τα αυτοκίνητα που προσφέρουν στους πελάτες τους!
 
Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. φροντίζουν πάντα ώστε να υπάρχουν επιλογές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από όλη τη γκάμα. Στα άμεσα διαθέσιμα, ετοιμοπαράδοτα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν ευκαιρίες μοναδικών επιλογών. Επιλέξτε σήμερα το μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείτε και στείλτε το αίτημα σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε δίπλα σε κάθε αγγελία και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας οι σύμβουλοι πωλήσεων, μπορούν να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούν να σας προσφέρουν προτάσεις χρηματοδότησης του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να σας δώσουν και προτάσεις ασφάλισης του.

Η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν την Α. Ισμαήλος Α.Ε. και τα αυτοκίνητά της.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 900
Site: http://www.ismailos.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις