Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάποτε απλησίαστα, τώρα από 3.500 ευρώ

Διαβάστηκε από 11762 αναγνώστες - 11/10/2019

Είναι μερικά μοντέλα που τα θαύμαζες και έλεγες μακάρι να είχα τα λεφτά να τα αποκτήσω; Νόμιζες πως ποτέ δεν θα γίνει πράξη; ¶λλαξε γνώμη γιατί πλέον πολλά άλλοτε απλησίαστα μοντέλα κοστίζουν μεταχειρισμένα όσο ένα καινούργιο παπί.

BMW Z3 1.800 κ.εκ. με 120 ίππους – μοντέλο του 2000 – τιμή στα 3.950 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/BMW-Z3-2000_392980.asp


Αποκλείεται να μην το κοιτάξεις, όσες φορές και να περάσει από μπροστά σου. Η BMW Z3 είναι ένα αυτοκίνητο που αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του. Κάμπριο για να νιώθεις τον αέρα και 120 άλογα στους πίσω τροχούς από έναν 1.800άρη κινητήρα που θα δώσουν όσο παιχνίδι στην άσφαλτο θες, χωρίς όμως το άγχος της υπερβολής. Σε ασημί χρώμα, καλοσυντηρημένη, με 16άρες ζάντες και όλα τα σέρβις στην ώρα τους. Στην πολύ χαμηλή τιμή των 3.950 ευρώ ο εξοπλισμός που την συνοδεύει περιλαμβάνει: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, No Smoking, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Υδραυλικό τιμόνι.
 
Mercedes SLK 200 2.0κ.εκ. με 136 ίππους – μοντέλο του 1997 – τιμή στα 3.250 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/MERCEDES-SLK-200-1997_395292.asp


Εάν δεν είστε φίλος της BMW και προτιμάτε το αστέρι στο καπό σας, υπάρχει μία εξίσου εντυπωσιακή και ακόμα πιο φθηνή πρόταση στα 3.250 ευρώ. Η συγκεκριμένη Mercedes SLK 200 καταφέρνει μέσω πολύ καλής συντήρησης να κρύψει τα χρόνια της και να προσφέρει, όσα πρόσφερε και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της. Με 136 ίππους στους πίσω τροχούς και 20άρες ζάντες είναι έτοιμη να σας πάει από τα καλύτερα στέκια της πόλης, στο πιο μακρινό ταξίδι. Δεν έχει βαφεί ποτέ και είναι 1ο χέρι, κρατώντας την αρχική της αίγλη. Στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 3.250 ευρώ περιλαμβάνεται και εξοπλισμός με: ABS, Air Condition, Book service, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Γραμμάτια επ / γές δεκτά, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι.


Jaguar S-Type 4.0κ.εκ. με 240 ίππους – μοντέλο του 2001 – τιμή στα 6.000 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/JAGUAR-S-TYPE-2001_397015.asp


Όταν η πολυτέλεια συναντά τις επιδόσεις, δημιουργείται αυτή η Jaguar. Ένα μοντέλο που τα δίνει όλα στους επιβάτες αλλά και στον οδηγό. ¶νετα δερμάτινα καθίσματα και για τους 5 επιβάτες, χώρους για σταυροπόδι, αλλά και 240 ίππους για να έχει ο οδηγός την δύναμη που μπορεί να χρειαστεί ανά πάσα στιγμή. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο, έχει διανύσει 100.000χλμ. και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά την χαμηλή τιμή των 6.000 ευρώ, ο εξοπλισμός έρχεται πακέτο με: ABS, Air Condition, Bluetooth, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, Parktronic, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Οροφή Ηλεκτρική, Προβολείς ομίχλης, Τηλέφωνο, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 

VW  Touareg 3.2κ.εκ. V6 με αερανάρτηση, 245 ίπποι – μοντέλο του 2006 – τιμή στα 8.450 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/VW-TOUAREG-2006_392970.asp


Η ναυαρχίδα της VW, το απόλυτο κτήνος. Το Touareg της αγγελίας εξοπλίζεται με τον V6 κινητήρα απόδοσης 245 ίππων και αναζητά την επόμενη πρόκληση. Έχοντας απύθμενα αποθέματα γκαζιού αλλά και χώρους για 5μελή οικογένεια, διαθέτει και αερανάρτηση, προσφέροντας μοναδική άνεση στην καμπίνα. Πραγματικό premium σύνολο το οποίο με ελάχιστο κόστος, φέρνει ένα μοναδικό πακέτο το οποίο έχει διανύσει μόλις 104.000χλμ. Έχοντας λάβει όλα τα σέρβις του στην ώρα τους, είναι σε άριστη κατάσταση, και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, τεχνολογικά και εξοπλιστικά δεν έχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει από τα πιο νέα μοντέλα. Μιλώντας για εξοπλισμό, με 8.450 ευρώ αποκτάτε και: ABS, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, Parktronic, Xenon φώτα, Αερανάρτηση, Αισθητήρας Βροχής, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Ράγες οροφής, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 

BMW 756i LPG 4.5κ.εκ. με 340 ίππους – μοντέλο του 2005 – τιμή στα 8.000 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/BMW-745-2005_397208.asp


Μία λιμουζίνα που δεν καίει, αποτελεί το συγκεκριμένο μοντέλο. Η προσθήκη κιτ υγραερίου σε αυτό το premium της BMW ολοκληρώνει ένα σχεδόν τέλειο σύνολο. Απίστευτη ποιότητα κύλισης, άπειρες τεχνολογίες, χώροι να παίξουν μπάλα μέχρι και 5 ενήλικες και φυσικά 340 άλογα για να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Τα ταξίδια σας δεν ήταν ποτέ πιο άνετα και οικονομικά. Στην τιμή των 8.000 ευρώ, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: ABS, Air Condition, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, DVD, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Navigation, No Smoking, Parktronic, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Οθόνη TFT, Οροφή Ηλεκτρική, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Συναγερμός, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις