Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχειρισμένα με εγγύηση, χωρίς ψιλά γράμματα

Διαβάστηκε από 8212 αναγνώστες - 24/3/2020

Αν ψάχνεις ένα μεταχειρισμένο με εγγυημένη ποιότητα από μια εταιρία με πολυετή παρουσία στο χώρο η οποία σέβεται τα χρήματα σου και, τότε στη NTOUNIS CAR SOLUTION θα βρεις αυτό που ζητάς.

Η εταιρία NTOUNIS CAR SOLUTION είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αριθμεί περισσότερα από 40 χρόνια στις αγορές και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα των αυτοκινήτων της, κάτι που διασφαλίζεται μέσω εξονυχιστών ελέγχων.

Η επιλογή των μεταχειρισμένων γίνεται από ιδιώτες και αφορά αυτοκίνητα που ανήκουν στην Ελληνική και ΜΟΝΟ αγορά. Τα αυτοκίνητα είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αγορασμένα από τον πρώτο ιδιοκτήτη και συνοδεύονται από εγγύηση ατρακάριστου πλαισίου και πραγματικών χιλιομέτρων!

Στο πλαίσιο της περαιτέρω διασφάλισης του πελάτη, η εταιρία NTOUNIS CAR SOLUTION δέχεται κάθε είδους έλεγχο από τον υποψήφιο αγοραστή, στο δικό σας χώρο και σε συνεργείο της επιλογής σας!

Για τη δική σας διευκόλυνση, η εταιρία NTOUNIS CAR SOLUTION προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα είτε με διακανονισμό, είτε μέσω τραπέζης.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 310, Καλλιθέα 17675
ΤΗΛ: +30.210 94 111 94
ΚΙΝ: +30.697 173 1000
Email: [email protected]
Site:https://ntounis-cars.car.gr/cars/?ca=v
Facebook: https://el-gr.facebook.com/ntouniscarsolution/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις