Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχειρισμένο Avensis και είσαι άνετος

Διαβάστηκε από 8327 αναγνώστες - 27/4/2017

Ένα αυτοκίνητο συνώνυμο της άνεσης και την ευχέρειας του ταξιδιού που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Διαβάστε τώρα ποιες είναι οι δύο καλύτερες περιπτώσεις μεταχειρισμένου Avensis πριν προβείτε στην αγορά του.

Δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα Best sellers και η όλο αυξανόμενη παρουσία του στους δρόμους το επιβεβαιώνει. Ένα αυτοκίνητο συνώνυμο της άνεσης και την ευχέρειας του ταξιδιού που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Διαβάστε τώρα ποιες είναι οι δύο καλύτερες περιπτώσεις μεταχειρισμένου Avensis πριν προβείτε στην αγορά του. Εξάλλου υπάρχει κανείς που δεν θέλει να είναι άνετος όταν οδηγάει;

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται χρονικά στη διετία 2010-2012 καθώς αναφερόμαστε σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Το πέρασμα των συγκεκριμένων ετών είναι το πλέον κατάλληλο για να υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στην αγορά αλλά και να είναι λίγο πολύ γνωστές οι ιδιαιτερότητες του.

1. Toyota Avensis 1600 κ.εκ. 132hp (160Νm)
Ως πρώτη επιλογή παρουσιάζουμε τον βενζινοκινητήρα της τρίτης γενιάς, των 1600κ.εκ. με την ιπποδύναμη στα 132 άλογα. Σε αυτή την έκδοση η κατανάλωση είναι στα 6.5/100km και εάν σας καλύπτει και την επιλέξετε, θα πρέπει να διαθέτετε περί τα 11.000 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός μεταχειρισμένων προς πώληση. Μία καλή έρευνα αγοράς είναι η μόνη λύση.

2. Toyota Avensis 1800 κ.εκ. 147hp (180Νm)
Δεύτερη επιλογή είναι ο επίσης τρίτης γενιάς βενζινοκινητήρας των 1800 κ.εκ. Εδώ η ιπποδύναμη ακουμπά τα 147 άλογα και η κατανάλωση δε ξεπερνά τα 6.0/100km. Τα νούμερα είναι παραπάνω ικανοποιητικά και μπορούν να γίνουν δικά σας με 10.000 ευρώ περίπου. Σε αυτό το μοντέλο ίσως η έρευνα αγοράς να είναι κάπως δυσκολότερη καθώς τα προσφερόμενα μοντέλα υστερούν σε σχέση με τον 1.6.

3. Βασικός εξοπλισμός
Ο βασικός εξοπλισμός θεωρείται πλούσιος και περιλαμβάνει: ABS, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού/πλαϊνούς/επιβατών, μπροστινά ηλεκτρικά παράθυρα, βάσεις isofix, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, απομακρυσμένο κλείδωμα, traction control, συναγερμό, πλήρως ρυθμίζόμενο τιμόνι το οποίο διατίθεται και με πολλαπλές χρήσεις. Φυσικά ο εξοπλισμός μπορεί να επεκταθεί κατά πολύ με τη τιμή να αυξάνεται αναλόγως.

4. Τα Συν και τα Πλην
Βάλτε πάλι στη ζωή σας την άνεση κατά την οδήγηση. Τα ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Μεγάλοι και άνετοι χώροι, ποιοτικό εσωτερικό με soft touch υλικά και εξαιρετικό φινίρισμα συνθέτουν τη γενική εικόνα. Διαθέτει στιβαρό πλαίσιο και διατηρεί τα πάγια έξοδα σε πολύ καλό επίπεδο. Για τη κατηγορία που αντιπροσωπεύει χαρακτηρίζεται και ευέλικτο εντός πόλης.  Μόνο αρνητικό θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι χαμηλές τιμές ρεπριζ.

Συμπέρασμα
Στη περίπτωση του Avensis τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν υπάρχει λάθος και σωστή επιλογή. Περισσότερα κυβικά, περισσότερα άλογα και χαμηλότερη κατανάλωση (μισό λίτρο) στον 1.8 και με ελάχιστες διαφορές στη τιμή. Ακόμα και στα τέλη κυκλοφορίας η διαφορά δεν είναι αξιόλογη ώστε να κρίνει μία επιλογή. Εάν μία καλή έρευνα αγοράς σας οδηγήσει σε αυτή την έκδοση, μη το σκεφτείτε λεπτό, αξίζει.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις