Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένο Jeep Renegade diesel: Πόσο καλό είναι;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεταχειρισμένο Jeep Renegade diesel: Πόσο καλό είναι;

Διαβάστηκε από 6836 αναγνώστες - 10/8/2023

Τα πιο παλιά Jeep Renegade έχουν ήδη συμπληρώσει 9 χρόνια κυκλοφορίας στο δρόμο και στην ύπαιθρο. Τι ζημιές και φθορές παρουσιάζουν; Είναι αξιόπιστα ως μεταχειρισμένα; Αναλύουμε ένα πετρελαιοκίνητο Jeep Renegade με 118.000 χιλιόμετρα και καταγράφουμε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Δοκιμάζουμε μεταχειρισμένο Jeep Renegade με 118.000 χιλιόμετρα

Το Jeep Renegade είναι γόνος της FCA, η οποία είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης της Fiat με την Chrysler, και παρουσιάστηκε το 2014. Το μικρό SUV ήταν το πρώτο μοντέλο της Jeep που κατασκευαζόταν αποκλειστικά εκτός των Η.Π.Α, μιας και αναλόγως της αγοράς παράγεται στο εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία, στη Βραζιλία και στην Κίνα.

Ο σχεδιασμός του Jeep Renegade είναι εμποτισμένος με το DNA της θρυλικής αμερικάνικης εταιρείας, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει στο δρόμο, ενώ οι «μαζεμένες» εξωτερικές του διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για τις πόλεις της Ευρώπης.

Πόσο καλό είναι το Jeep Renegade ως μεταχειρισμένο, δεδομένου πως τα παλαιότερα είναι ήδη 9 ετών; Δοκιμάζουμε ένα μοντέλο με 118.000 χιλιόμετρα και καταγράφουμε τις ζημιές και τις φθορές που έχει.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε