Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mini Cooper του 2004

9/6/2017

Το Mini Cooper φέρει τη σφραγίδα της BMW σε επίπεδο παθητικής αλλά και ενεργητικής ασφάλειας, αφού εφοδιάζεται με τα γνωστά από τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας ηλεκτρονικά συστήματα για τον έλεγχο της πρόσφυσης αλλά και της γενικότερης δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Το 1959, όταν ο Αλέξανδρος Ισιγόνης δημιούργησε το πρώτο Mini, σίγουρα δεν είχε φανταστεί το πόσο διαχρονικό θα αποδειχτεί σαν σχήμα και όχι μόνο. Ακόμα και σήμερα, το Mini με τη μορφή που το δημιούργησε ο Ελληνικής καταγωγής Σερ δείχνει σύγχρονο, κρύβοντας αν μη τι άλλο καλά τα χρόνια του. Από εκεί και πέρα όμως, η αξία του σαν αυτοκίνητο ήταν ουσιαστικά και το στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει η BMW.
Σχεδιαστικά το νέο Mini Cooper καταφέρνει κάτι δύσκολο. Θυμίζει το παλιό αλλά μόνο σε λεπτομέρειες, όντας απόλυτα σύγχρονο και καλαίσθητο. Εύσημα πρέπει να αποδοθούν στους σχεδιαστές του μικρού μοντέλου, καθώς από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις παραπέμπει στον πρόγονο, παρά το ότι οι διαφορές τους είναι τεράστιες. Αν πρέπει κάπως να το παραλληλίσουμε με το σχήμα του παλιού, θα λέγαμε πως είναι απλά μια διογκωμένη προς όλες τις διαστάσεις εκδοχή του.
Στο εσωτερικό, ο αφαιρετισμός που επικρατούσε στο παλιό Mini δε συναντάται στο νέο, αφού ο διάκοσμος είναι ευχάριστος και γυμνές μεταλλικές επιφάνειες δεν υπάρχουν. Η σχεδίαση του ταμπλό με τους ρετρό διακόπτες αλλά και η διάταξη των οργάνων κάνουν το Mini Cooper ξεχωριστό και ιδιαίτερα ευχάριστο εμφανισιακά.
Πολύ καλά εξοπλισμένο, το Mini Cooper φέρει τη σφραγίδα της BMW σε επίπεδο παθητικής αλλά και ενεργητικής ασφάλειας, αφού εφοδιάζεται με τα γνωστά από τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας ηλεκτρονικά συστήματα για τον έλεγχο της πρόσφυσης αλλά και της γενικότερης δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου στο δρόμο.
Εκτός αυτών, το μοντέλο είναι πλήρως εξοπλισμένο αναφορικά με τα στοιχεία άνεσης και τίποτα δε θα λείψει από τους τυχερούς επιβάτες.


Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή:  6.500 ευρώ
  • Χρονολογία: 3/2004
  • Χιλιόμετρα: 153.000 χλμ.
  • Κυβικά: 1600 κ.εκ.
  • Ισχύς: 120 ίπποι
  • Καύσιμο: Βενζίνη
  • Χρώμα: Πράσινο (Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, CD Player, Full Extra, Immobilizer, Xenon φώτα, Ατρακάριστο, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Πλοήγηση, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι. Σε υπέρ άριστη κατάσταση, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό! Τα λάστιχα αλλάχτηκαν πριν από 8000χλμ. Δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα!! Πολύ σχολαστικά συντηρημένο και φυλασσόμενο σε κλειστό γκαράζ! Διαθέτει: υδραυλικό τιμόνι, εργοστασιακά φώτα xenon με πλυστικά φανών και αυτόματη ρύθμιση, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, a / c, abs, έλεγχο πίεσης ελαστικών, 6 αερόσακους, δέρμα-ύφασμα σαλόνι, isofix καθίσματα, προβολείς ομίχλης 2+2, εργοστασιακό r / cd με navigation! Δεκτός κάθε έλεγχος!


Επικοινωνία
LUX CARS LTD
2ο ΧΛΜ ΠΕΡΙΦ.ΟΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ  T.K. 43100
Τηλ. 24410 21002
Fax: 24410 21014
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις