Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοναδικές ευκαιρίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

7/5/2019

Η εμπορία αυτοκινήτων Kourtogiannis Cars διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Αττική. Είτε ψάχνετε μικρό και οικονομικό είτε ένα επιβλητικό SUV, θα το βρείτε στη Λεωφόρο Κηφισού 114.

Βγείτε αλώβητοι από τον χαοτικό και γεμάτο παγίδες κόσμο των μεταχειρισμένων, πηγαίνοντας κατευθείαν στους καλύτερους του χώρου. Η εταιρία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Kourtogiannis Cars διαθέτει μία τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα αυτοκινήτων, η οποία είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Χρειάζεστε κάτι μικρό και οικονομικό για πρώτο αυτοκίνητο; Κάνοντας κλικ εδώ, θα δείτε μοναδικές, οικονομικές ευκαιρίες, πάντα με φωτογραφίες, χαρακτηριστικά και τιμές.

Ψάχνετε κάτι οικογενειακό ή ένα SUV που θα σας τα δίνει όλα; Βενζίνη ή diesel; Δικίνητο ή 4κίνητο; Όλα είναι ένα κλικ μακριά σας.

Θέλετε να κάνετε μία πιο εξειδικευμένη αναζήτηση; Συμπληρώστε την εταιρία που σας ενδιαφέρει, το μοντέλο, τα κυβικά και το εύρος της τιμής και κάντε μία σίγουρη αναζήτηση. Όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού και του υπολογιστή σας.

Και επειδή η εταιρία  Kourtogiannis Cars κατανοεί απόλυτα την δυσκολία των καιρών, είναι σε θέση να συζητήσει με τον κάθε ένα από εσάς, μία προσωπική οικονομική συμφωνία που θα σας βγάλει από οποιαδήποτε δυσχερή θέση. Όλοι έχουνε δικαίωμα να οδηγούν το αυτοκίνητο που θα τους κάνεις να λατρέψουν ξανά την οδήγηση.
 
Κάντε κλικ εδώ, περιηγηθείτε στα εκατοντάδες διαθέσιμα αυτοκίνητα ή επισκεφθείτε οι ίδιοι την έκθεση στην περιοχή του Περιστερίου και πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κηφισού 114, όπου το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας καθοδηγήσει να κάνετε την πιο συμφέρουσα και value for money για εσάς αγορά.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Kourtogiannis Cars
Διεύθυνση: Κεντρικά: Λεωφόρος Κηφισού 114, Περιστέρι
 2°: Λ. Κηφισού 124, Περιστέρι
 3°: Λ. Κηφισού 70, Αθήνα Περιστέρι
Τηλ: 2105760748 – 2105785520 – 6971794362
e-mail: [email protected]  
Site: https://kourtogiannis.car.gr/cars/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις