Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ntounis CAR Solution: Μονόδρομος στα μεταχειρισμένα

Διαβάστηκε από 7289 αναγνώστες - 22/2/2020

Η εταιρία Ntounis CAR Solution πρωταγωνιστεί πάνω από τέσσερις δεκαετίας στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χάρη στην συνέπεια την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει απέναντι στους πελάτες της

Η εταιρία Ntounis CAR Solution δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1977. Τα κύρια χαρακτηριστικά που την διέπουν είναι η εντιμότητα, η γνώση, η αξιοπιστία, ο σεβασμός και η συνέπεια προς τους πελάτες και τους συνεργάτες. Μία εταιρία με αρχές και πάθος για το αυτοκίνητο που αφουγκράζεται καλύτερα από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες της εποχής. 
 
Η εταιρία Ντούνης Carsolution εγγυάται την ποιότητα που ζητάτε από το μεταχειρισμένο που αγοράζετε με αυτοκίνητα από την εγχώρια αγορά, κυρίως από ιδιώτες και πρώτο χέρι  και ελεγμένα απο δικά μας συνεργεία είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε.
 


Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της Ntounis CAR Solution και εκείνο θα σας καθοδηγήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας αλλά και τις επιθυμίες σας.
 
Υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω τράπεζας μέχρι 72 μήνες με 25% προκαταβολή καθώς και δυνατότητα cardlink μέσω πιστωτικής κάρτας και δόσεων.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Διεύθυνση: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 310 (ΠΡΩΗΝ ΘΗΣΕΩΣ) ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 17675
Τηλ:  2109411194  
Κινητό: 6971731000
Fax: 2109411104
Email: [email protected]

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις