Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν το μεταχειρισμένο γίνεται υπόθεση ευθύνης

24/9/2020

Αν ψάχνεις για ένα σωστό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην επιχείρηση A. Louvaris Cars, γιατί εδώ τα μεταχειρισμένα είναι σαν καινούργια.

Η εταιρία Α. Louvaris Cars δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες, αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη εγγύηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.

Πρωταρχικός στόχος είναι η σωστή εξυπηρέτηση, τόσο όσον αφορά την κατάλληλη επιλογή αυτοκινήτου όσο και για την υποστήριξη ακόμη και μετά την αγορά. Η Α. Louvaris Cars έχει θέσει αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης στις επιλογές των αυτοκινήτων της, πάντα με με εγγύηση για την αξιοπιστία τους και σε ασυναγώνιστες τιμές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα.

Η αγορά  ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Α. Louvaris Cars είναι μια ολοκληρωμένη υπόθεση γιατί η εταιρία έχει τη δυνατότητα, την τεχνογνωσία και υποδομή να εξασφαλίσει για εσάς την απροβλημάτιστη απόκτηση του. Η πώληση κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου γίνετε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας από κάθε πλευρά για μια εγγυημένη αγορά για εσάς.

Αν λοιπόν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Α. Louvaris Cars θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων  άριστης κατάστασης.

Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Καραμανλή 23 Αχαρναί ΤΚ 13675
Τηλ.: 210 2440421
Κιν.: 693 750 1771   693 750 1772
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις