Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot 206 του 2012

Διαβάστηκε από 5611 αναγνώστες - 15/6/2017

Το 206 εμφανίζεται προβλέψιμο και ασφαλές σε όλους τους ρυθμούς κίνησης.

Το 206 εμφανίζεται προβλέψιμο και ασφαλές σε όλους τους ρυθμούς κίνησης. Σε "κλειστές" διαδρομές το άμεσο σύστημα διεύθυνσης, οι σχετικά μικρές διαστάσεις του αμαξώματος και ο ζωηρός κινητήρας προδιαθέτουν τον οδηγό να κινηθεί σε σπορτίφ ρυθμούς. Η ρύθμιση της ανάρτησης απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, χωρίς να μεταφέρει τους κραδασμούς στην καμπίνα των επιβατών. Σε επαρχιακό δίκτυο και με υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες το 206 παραμένει σταθερό, δίχως να επηρεάζεται από πλευρικούς ανέμους και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε πάτημα του γκαζιού σε περίπτωση προσπεράσματος.
Ο εσωτερικός διάκοσμος του 206 διατηρεί τη φινετσάτη σχεδίαση. Τα σκληρά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καλής ποιότητας, με την εργονομία να κυμαίνεται σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Όσον αφορά στους χώρους, οδηγός και συνοδηγός δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, στο πίσω μέρος άτομα με ανάστημα άνω του μέσου όρου θα αισθανθούν άβολα, καθώς ο χώρος για τα γόνατα και το κεφάλι είναι περιορισμένος. Ο αποθηκευτικός όγκος ανέρχεται στα 245 λίτρα, τιμή λογική για τα δεδομένα της κατηγορίας.
 
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου

Τιμή: 7.900 ευρώ
Χρονολογία: 5/2012
Χιλιόμετρα: 58.970 χλμ.
Κυβισμός: 1400 κ.εκ.
Ισχύς: 75 ίπποι
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Ασπρο (Μεταλλικό)
 
 
Εξοπλισμός

ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Full Extra, Immobilizer, Turbo, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού
 
 
Επικοινωνία

AUTO STAR AD.FM Ε.E
Διεύθυνση: Λ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ & ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ1 - Π. ΦΑΛΗΡΟ  T.K. 17563
Τηλ.: 210 9810322
Φαξ: 210 9847005
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις