Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Suzuki Liana 4x4 του 2005

12/6/2017

Η ονομασία Liana προέρχεται από τα αρχικά (Life In A New Age «Ζωή σε μια νέα εποχή») και αυτό ακριβώς επεδίωκε να προσφέρει η Suzuki με τον εκπρόσωπό της στη μικρομεσαία κατηγορία.

Η ονομασία Liana προέρχεται από τα αρχικά (Life In A New Age «Ζωή σε μια νέα εποχή») και αυτό ακριβώς επεδίωκε να προσφέρει η Suzuki με τον εκπρόσωπό της στη μικρομεσαία κατηγορία. Το ιδιότυπο σχήμα του πεντάθυρου αμαξώματος του Liana συνδύαζε στοιχεία από στέισον βάγκον, πολυμορφικά και χάτσμπακ αυτοκίνητα με αρκετές σπορτίφ πινελιές. Το τελευταίο ήταν και ένα από τα κυριότερα γνωρίσματα του Liana καθώς η νέα μάσκα, τα πλαϊνά προστατευτικά και οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες αποκαλύπτουν με σαφήνεια τον περισσότερο δυναμικό χαρακτήρα της κορυφαίας έκδοσης 1,6 4x4. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της εξωτερικής εμφάνισης του Liana είναι η πόρτα του χώρου για τις αποσκευές που πλέον είναι βαμμένη εξ ολοκλήρου στο χρώμα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό νέας σχεδίασης είναι το ταμπλό καθώς και η κεντρική κονσόλα, ενώ οι λεπτομέρειες από απομίμηση αλουμινίου σε αυτήν, τους πλαϊνούς αεραγωγούς και τις πόρτες προσδίδουν μια νότα δυναμισμού. Οι χώροι επαρκούν για τις μεταφορικές ανάγκες πέντε επιβατών και τα νέου τύπου καθίσματα με τις ποιοτικές νέες υφασμάτινες επενδύσεις παρέχουν ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης. Ο σπορτίφ χαρακτήρας του νέου Liana 1,6 4x4 αντικατοπτρίζεται και στην οδική του συμπεριφορά όπου το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης σε συνδυασμό με το στιβαρό αμάξωμα και τις αρκετά σφικτές αναρτήσεις προσφέρουν μια ουδέτερη οδική συμπεριφορά. Στις ευθείες η σταθερότητά του είναι καλή, αν και λόγω του αυξημένου ύψους του αμαξώματος επηρεάζεται έως ένα σημείο από τους πλευρικούς ανέμους. Χάρη στο σύστημα της μόνιμης τετρακίνησης και τα ελαστικά διαστάσεων 195/55/R15 η συμπεριφορά του Liana στις στροφές παραμένει ουδέτερη και απόλυτα ελεγχόμενη στο όριο. Σε αυτό συμβάλλει θετικά και η σφικτή ρύθμιση των αναρτήσεων που ωστόσο δε θα κουράσει τους επιβάτες σε πολύωρες μετακινήσεις. Τέλος τα φρένα ικανοποιούν σε ισχύ αλλά και σε αίσθηση ενώ το ABS θα ενεργοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή. Πέραν της αναβαθμισμένης αισθητικής και του βελτιωμένου κινητήρα των 1,6 λίτρων το ανανεωμένο Suzuki Liana 4x4 έχει να επιδείξει και ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Συγκεκριμένα στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού καθώς και πλευρικοί, τρία προσκέφαλα πίσω και ζώνες τριών σημείων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικοί καθρέφτες και κλειδαριές, ράδιο-CD, immobilizer, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.
 
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή:  5.900 ευρώ
  • Χρονολογία: 11/2005
  • Χιλιόμετρα: 64.000 χλμ.
  • Κυβισμός: 1600 κ.εκ.
  • Ισχύς: 106 ίπποι
  • Καύσιμο: Βενζίνη
  • Χρώμα: Γκρι(Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Χειροκίνητο, 6,5 Κατ. Μικτή, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 4 airbags.

Επικοινωνία
AUTO STAR AD.FM Ε.E
Λ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ & ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ1
Π. ΦΑΛΗΡΟ
τ.κ. 17563
Τηλ. 210 9810322
Fax: 210 9847005
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις