Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι να κάνετε για να έχει το αυτοκίνητο σας υψηλή μεταπωλητική αξία
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι να κάνετε για να έχει το αυτοκίνητο σας υψηλή μεταπωλητική αξία

25/4/2023

Με το που αγοράζεις ένα αυτοκίνητο, η μεταπωλητική του αξία του αρχίζει να πέφτει, λέει η κοινή λογική. Το πόσο θα πέσει είναι το θέμα όμως…

Πώς θα διατηρήσω ψηλά τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου μου;

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι σύνθετη υπόθεση. Alfa Romeo Giulia 2.2 του δεύτερου εξαμήνου του 2016 μπορεί, για παράδειγμα, να βρεθούν πέντε διαθέσιμες προς πώληση, αλλά δεν θα αξίζουν όλες τα ίδια χρήματα, αφού δεν θα βρίσκονται όλες στην ίδια κατάσταση. Και αν βάλουμε στη μέση και τη διαφορά στις τιμές μεταξύ εμπόρων και ιδιωτών, το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Οπότε, αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας άμεσα ή κάποια στιγμή στο μέλλον, καλό είναι να έχετε στο νου σας πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε ψηλά την μεταπωλητική του αξία.

Κάθε αυτοκίνητο, υπό συνηθισμένες συνθήκες, χάνει σε αξία κάθε μέρα που περνάει – ιδιαίτερα τα καινούργια χάνουν περίπου το ένα τρίτο της αξίας τους μόλις κλείσουν χρόνο. Τι μπορεί να γίνει ώστε, όταν έρθει ή ώρα να πουλήσετε το δικό σας, να πάρετε όσο περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν; Συνεχίστε να διαβάζετε.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε