Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο των ονείρων σας

Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο των ονείρων σας

Διαβάστηκε από 23104 αναγνώστες - 3/2/2023

Η ZCars με εμπειρία 40 ετών στην αγορά και πώληση αυτοκινήτων, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

Η εταιρεία ZCars εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων παντός τύπου όπως ΙΧ ,επιβατικά και επαγγελματικά από το 1980. Αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση και την εμπειρία της στην επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην ZCars θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων  άριστης κατάστασης. Ακόμα και αν πουλάτε το αυτοκίνητο σας, η ZCars το αγοράζει απολύτως μετρητοίς και αυθημερόν, αρκεί το αυτοκίνητο σας να  είναι ατρακάριστο και να διαθέτει βιβλίο service.  
 
Μπορείτε επίσης να αναθέσετε στην εταιρία την παραγγελία αυτοκινήτου από το εξωτερικό με τον εξοπλισμό που επιθυμείτε. Η ZCars αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία αγοράς για λογαριασμό σας, εισαγωγής, εκτελωνισμού και ταξινόμησης.

Σκοπός της ZCars είναι η ικανοποίηση των πελατών της. Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης. 

Επιπλέον με κάθε αγορά αυτοκινήτου η ZCars σας προσφέρει
-Βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου
-Service με την παράδοση
-Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ

Μην  καθυστερείτε και απευθυνθείτε τώρα στην ZCars για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου και Κρέσνας 36, 14123, Λυκόβρυση
Τηλέφωνο: 2102828295
Site: zcars.gr
Facebook
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε