Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toyota Celica του 2004

9/6/2017

Η οδηγική απόλαυση είναι το κύριο χαρακτηριστικό για το οποίο θα επιλέξει κάποιος άλλωστε το Toyota Celica.

Η οδηγική απόλαυση είναι το κύριο χαρακτηριστικό για το οποίο θα επιλέξει κάποιος άλλωστε το Toyota Celica. Oι αισθητικές αλλαγές του ανανεωμένου Celica σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση δεν είναι πολλές, καθώς οι ιθύνοντες της Toyota έκριναν ότι το αυτοκίνητο παραμένει σύγχρονο και ελκυστικό σχεδιαστικά.
Στο εμπρός μέρος, οι αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά επικεντρώνονται στον προφυλακτήρα που απέκτησε περισσότερο δυναμική εμφάνιση, καθώς απέκτησε μία επιμήκη, οριζόντια εισαγωγή αέρα πάνω ακριβώς από τη θέση τοποθέτησης της πινακίδας. Στις άκρες των εισαγωγών αέρα καταλήγουν τα «νεύρα» που ξεκινούν από τις άκρες του καπό, σχηματίζοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο ένα ρύγχος που προσδίδει περισσότερο επιθετική εμφάνιση στο αμάξωμα. Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα διαθέτουν νέα κάτοπτρα, ενώ τα δεύτερα έχουν πλέον και νέο κρύσταλλο.
Περνώντας στην οδική συμπεριφορά, η πιο σημαντική εξέλιξη αφορά την προσθήκη των συστημάτων VSC (σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας του Αμαξώματος) και TRC (σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης).
Με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών αυτών βοηθημάτων, το Toyota Celica δεν παρεκκλίνει από την πορεία του στις στροφές, συνεπικουρούμενο από τις μικρές κλίσεις που εμφανίζει το αμάξωμά του και την αυξημένη πλευρική πρόσφυση που εξασφαλίζουν τα ελαστικά του, διαστάσεων 205/50-16.
Η ανάρτηση έχει νέες ρυθμίσεις με στόχο την προσφορά περισσότερης άνεσης, αλλά και ενίσχυσης των δυναμικών του χαρακτηριστικών, ενώ τα φρένα περιλαμβάνουν μεγάλους αεριζόμενους δίσκους εμπρός και είναι σε κάθε περίπτωση αποτελεσματικά. Η πέδηση του αυτοκινήτου εμφανίζεται σε σχέση με την προηγούμενη γενιά βελτιωμένη χάρη και στο γεγονός ότι το ABS συνεργάζεται πλέον και με ΕΒD (Ηλεκτρονικό Διανεμητή της Πέδησης). Επίσης το σύστημα διεύθυνσης εμφανίζεται σαφές, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση στον οδηγό. 



Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή:  6.800 ευρώ
  • Χρονολογία: 12/2004
  • Χιλιόμετρα: 190.000 χλμ.
  • Κυβικά: 1800 κ.εκ.
  • Ισχύς: 400 ίπποι
  • Καύσιμο: Βενζίνη
  • Χρώμα: Ασημί

Εξοπλισμός
Ζαντες 18 Τιμόνι Πολλών Χρήσεων Ελληνικής Αντιπροσωπείας Ατρακάριστο Βιβλίο service Προβολείς ομίχλης Υδραυλικό τιμόνι Immobilizer Κλιματισμός(A / C) ABS Ηλεκτρικά παράθυρα Κεντρικό κλείδωμα Ηλεκτρικοί Καθρέφτες Bucket Καθίσματα Συναγερμός Turbo Cruise Control CD Player.

Επικοινωνία
AUTO EFSTRATIOU
ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ  T.K. 70012
Τηλ. 6972 843416
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις