Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toyota Corolla sedan του 2011

Διαβάστηκε από 5606 αναγνώστες - 14/6/2017

Η 10η κατά σειρά γενιά του μικρομεσαίου σεντάν Toyota Corolla ακολουθεί όλα τα πλεονεκτήματα σε επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Η 10η κατά σειρά γενιά του μικρομεσαίου σεντάν Toyota Corolla ακολουθεί όλα τα πλεονεκτήματα σε επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας. Παράλληλα, όμως, τα συνδυάζει και με πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, αποτελώντας έτσι μία από τις κορυφαίες προτάσεις στα μικρομεσαία σεντάν. 
 
Ο κινητήρας Dual VVTI-i των 1,33 λίτρων συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αποδίδει 101 ονομαστικούς ίππους (μέση κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. εκπομπές ρύπων 133 γρ./χλμ. CΟ2). Οι επιδόσεις που προσδίδει στην Corolla είναι ανταγωνιστικές, την ίδια στιγμή που η κατανάλωση και οι εκπεμπόμενοι ρύποι είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Το μεγαλύτερο μοτέρ των 1,6 λίτρων αποδίδει 31 ίππους περισσότερους, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις του να είναι πιο γρήγορες. Από πλευράς κατανάλωσης, είναι -όπως και το 1,33- από τα πλέον οικονομικά με αυτόν τον κυβισμό.
 
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μοντέλα της Toyota, έτσι και το Corolla, είναι ένα φιλικό και εύκολο στους χειρισμούς αυτοκίνητο. Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησής του εξασφαλίζει πολύ καλά επίπεδα ανέσεων και ποιότητας κύλισης στους γεμάτους μπαλώματα δρόμους, διατηρώντας ξεκούραστους τους επιβάτες του σε καθημερινές και μακρινές μετακινήσεις. Στις ευθείες, το μικρομεσαίο σεντάν Toyota παρουσιάζεται σταθερό, όπως και σε διαδρομές με στροφές, όπου παραμένει ουδέτερο.
 
Στο εσωτερικό, η εικόνα είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προβάλλει ένα συγκρατημένα πολυτελή χαρακτήρα. Τα μαλακά πλαστικά είναι ποιοτικά και έχουν πολύ καλή συναρμογή και φινίρισμα. Ο οδηγός δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη θέση που τον βολεύει, ενώ την πρακτικότητα ενισχύει το διπλό ντουλαπάκι από την πλευρά του συνοδηγού. Οι χώροι, με τη σειρά τους, είναι αρκετοί για έως και 5 ενήλικους επιβάτες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 450 λίτρα και εκμεταλλεύσιμο σχήμα.
 


Ταυτότητα Αυτοκινήτου

Τιμή: 8.700 ευρώ
Χρονολογία: 9/2011
Χιλιόμετρα: 123.000 χλμ.
Κυβικά: 1300
Ισχύς: 101 ίπποι
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Ασημί (Μεταλλικό)
 


Εξοπλισμός

ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Full Extra, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού.



Επικοινωνία

www.bitros.com
Διεύθυνση: ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 666 - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  T.K. 18758
Τηλ. 210 4311272
Φαξ: 210 4311640
e-mail: [email protected]
Site: www.bitros.com

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις