Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Golf plus dsg του 2012

13/6/2017

To VW Golf διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής, την οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια που προσφέρει.

Το Golf παρουσιάζεται σταθερό στις ευθείες, ακόμα και με υψηλές ταχύτητες και ουδέτερο, με προβλέψιμες υποστροφικές τάσεις στις στροφές. Μόνο όταν ο οδηγός το πιέσει σε μία κλειστή διαδρομή, το Golf θα ανοίξει την τροχιά του εμπρόσθιου μέρους σε λίγες περιπτώσεις μόνο.

Μπαίνοντας στην καμπίνα του γερμανικού μοντέλου αντικρίζεις μία σχετικά λιτή εικόνα, η οποία αποτελείται από πολύ καλής ποιότητας υλικά, που στο μεγαλύτερο μέρος είναι μαλακά.

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται η συναρμολόγηση αλλά και η εργονομία των διακοπτών σε ταμπλό και πόρτες. Από πλευράς χώρων, οι επιβάτες του Golf δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, μιας και ο αέρας για τα πόδια και τα κεφάλια στη δεύτερη σειρά καθισμάτων είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός!
 
Καλή είναι η σχέση τιμής-αξίας για το μεταχειρισμένο Golf, κάτι που οφείλεται και στο καλό επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας. Με άλλα λόγια, Golf.
 
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Χρονολογία: 12 / 2012
  • Κυβικά: 1390
  • Καύσιμο: Βενζίνη
  • Χρώμα: Μαύρο
 
Εξοπλισμός
Αυτόματο, Bucket Καθίσματα, Cruise Control,  8 αερόσακοι, Δερμάτινα Καθίσματα, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κλιματισμός, Οροφή Ηλεκτρική, Προβολείς ομίχλης, υποβραχιόνιο, 17 ζάντες
 
Επικοινωνία
Έμπορος: Κορφιάτης
Διεύθυνση: Ελ.Βενιζέλου Καλλιθέα  264
Τηλ: 2109417500
Email: [email protected]
Website: www.korfiatis.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις