Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Golf TDI του 2015

9/6/2017

To Golf 1,6 TDI έχει όλα τα πλεονεκτήματα του μικρομεσαίου VW. Επί της ουσίας, δηλαδή, ψάχνεις να του βρεις μειονέκτημα

Ο  κινητήρας κάνει από πλευράς κατανάλωσης ό,τι υπόσχεται, ολοκληρώνοντας το προφίλ του αυτοκινήτου, και ως πετρελαιοκίνητη επιλογή, με τον καλύτερο τρόπο. 

Η οδική και οδηγική υπόσταση του αυτοκινήτου, τόσο στο κομμάτι των χειρισμών και της ευκολίας στην οδήγηση, όσο και στις αντιδράσεις του σε απαιτητικές διαδρομές, είναι εξαιρετική. Εκεί, το Golf TDI και σε συνθήκες πίεσης παραμένει πεισματικά ουδέτερο και ασφαλές, με το άκαμπτο πλαίσιο και το βελτιωμένο τιμόνι (με ηλεκτρονική υποβοήθηση) να προσφέρουν την έξτρα σιγουριά στον οδηγό του. Στο κομμάτι της άνεσης, η ανάρτηση απορροφά με αποτελεσματικότητα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και τα καθίσματα είναι αρκετά αναπαυτικά. 

Ο  κινητήρας κάνει από πλευράς κατανάλωσης ό,τι υπόσχεται, ολοκληρώνοντας το προφίλ του αυτοκινήτου, και ως πετρελαιοκίνητη επιλογή, με τον καλύτερο τρόπο. 
Το εσωτερικό του πετρελαιοκίνητου VW Golf δεν διαφοροποιείται από αυτό των υπόλοιπων εκδόσεων του μοντέλου και έτσι, αυτό παραμένει ιδιαίτερα προσεγμένο ποιοτικά, με φινίρισμα και συναρμογή για σεμινάριο, αλλά και στάνταρ που προσεγγίζουν αυτά των premium μικρομεσαίων.

Στο κομμάτι της σχεδίασης, η VW έχει παραμείνει στις γνωστές σοβαρές, μη νεανικές, αλλά εργονομικές γραμμές της, με τη νέα οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να προσδίδει και μια high-tech πινελιά. Στο κομμάτι των χώρων, 5 ενήλικοι επιβάτες θα βρουν θέση στο εσωτερικό, ενώ το πορτ-μπαγκάζ με τα 380 λίτρα χωρητικότητας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.
 

Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή: 17.800 ευρώ
  • Χρονολογία: 6 / 2015
  • Χιλιόμετρα: 16.801
  • Κυβικά: 1600
  • Ίπποι: 105
  • Καύσιμο: Πετρέλαιο
  • Χρώμα: Ασπρο
 
Εξοπλισμός
Χειροκίνητο, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 7 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, abs, esp, auto hold, trip computer, υδρ.τιμόνι, δερμ. τιμόνι, ρυθμ. τιμόνι, ηλ.παράθυρα, κεντρ.κλείδωμα, ηλ. θερμ. καθρέπτες, cool box, φώτα ημέρας, οθόνη αφής, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα.


Επικοινωνία
Ξενάκης Μεταχειρισμένα
10ο ΧΙΛ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ
ΡΟΔΟΣ  τ.κ. 85100
Τηλ. 22410 86800 Fax: 22410 86007 
e-mail: [email protected]
website: http://www.xenakisautos.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις